FAITH SFX пристигна днес в София за финала на NESCAFE COOL BEATBOX BATTLE

FAITH SFX пристигна днес в София за финала на NESCAFE COOL BEATBOX BATTLE

28 ГћГ­ГЁ 2007 | Infotech.bg

ВХОДЪТ ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ Е СВОБОДЕН

Бийтбоксер №1 на Великобритания Faith SFX кацна точно в 13.30 на Летище София заедно със своя мениджър Сиаваш Хтари. Освен екипа на организаторите сред посрещачите бе и най-добрият бийтбоксер в България RedOne, който ще журира с Faith SFX на големия финал в клуб АМОР от 19.00 ч утре. Финалната битка на NESCAFE COОL BEATBOX BATTLE ще бъде при вход свободен за всички фенове на уникалното вокално изкуство – бийтбокс.

Това е първото гостуване на Faith SFX в България. Най-добрият бийтбоксър на Острова е настанен в четиризвездия хотел в столицата Festa Barcelo. Утре Faith SFX заедно с най-добрия български представител на бийтбокс изкуството у нас RedOne ще бъдат специални гости на сутрешния блок на бТВ-„Тази сутрин”.

Утре, 29 юни, на сцената в клуб Амор един срещу друг ще се изправят 15-те финалисти в първото у нас състезание по бийтбокс NESCAFE COOL BEATBOX BATTLE. То ще протече в четири кръга. След първия рунд, където всеки един от участниците ще представи на живо изпълнението, с което е участвал в сайта на радио и телевизия Сити, ще останат 8 финалисти. Разпределени по двойки, те ще влязат в пряк двубой за титлата Първи шампион по бийтбокс на България. След полуфиналния кръг, където ще демонстрират бийтбокс две двойки финалисти, ще бъдат определни двамата, които отиват на финалната битка.

Във финала на NESCAFE COOL BEATBOX BATTLE специално участие като изпълнител ще вземе и RedOne. Битката ще бъде закрита с половинчасов сет на британската ъндърграунд звезда Faith SFX.

---
Частно летище Русе - Разположено е до село Бъзън, на 14 км от областния град Русе.