Банско открива сезона на диетите с ЛъкиФит йога и подмладяване

Банско открива сезона на диетите с ЛъкиФит йога и подмладяване

07 Àïðèë 2011 | Infotech.bg

На луксозно изложение в Лъки Банско ще бъде представен за първи път новият хит на здравословните диети без гладуване - ЛъкиФит Йога и подмладяване. Това е една от трите основни програми за редуциране на теглото без глад, които се предлагат единствено в Лъки.

Куп БГ-звезди вече са фенове на здравословната диета. Сред тях са Ники Кънчев, джазлегендата Камелия Тодорова, Мисис България Галина Недялкова, топмоделът и звезда от "Пълна лудница" Гери Аролска, футболистът Светослав Бърканичков и много други.

След традиционната програма ЛъкиФит и последвалата ЛъкиФит детокс, магията на изтока прави своя дебют в Банско. Тя съчетава хранителния режим на концепцията "аnti-age" с философията и двигателна активност на йога. Включва специално подбрани храни, двигателна активност, основана на йога, анализ на здравословното състояние и подход за подобряването му с методите на йога, подмладяващи терапии.

По време на изложението родни топмодели ще дефилират с актуалната колекция сватбени рокли на модна къща Принцес, а сватбена агенция Диаманти ще презентира последните тенденции за пролетно-летните венчавки с уникален декор.