40 мъже в черно за Анелия

40 мъже в черно за Анелия

05 Àïðèë 2011 | Infotech.bg

Към култовите филми "Мъже в черно" и "Матрицата" е препратката в дългоочаквания нов клип на Анелия към първата й песен за тази година "Така ме кефиш". В лентата на фолк звездата участие взеха над 30 статисти – мъже облечени елегантно в черни костюми и с тъмни очила.

Музикалното видео направи премиерата си по "Планета тв" през уикенда, а песента е хит още преди появата му, защото се появи пиратски в интернет пространството. Режисьорът Люси Иларионов е автор на визуализацията на проекта, а песента е по музика на Спас Лазаров. Текстът е дело на двама текстописци – Росен Димитров и Лора Димитрова.

За снимачен терен са използвани хангар на летището в София, където се ремонтират самолети, следващата локация е бизнес сграда, а третата част е заснета в паркинг на мол. Всичко това само за един ден.

След появата на лентата медиите не спират с комплиментите към новата визия на певицата. "Самата Анелия спира дъха с перфектния загар, с който се върна от почивката си в Доминикана и който пасва страхотно на новия тъмнорус цвят на косата й. Тена й подчертава всяка една от визиите й, а песента определено е хит", коментират от списание "Нов фолк".

Снимкa: Теди Грозданов