Над 1 500 гости в Слънчев бряг за откриването на новия хотелски комплекс ROYAL BEACH

Над 1 500 гости в Слънчев бряг за откриването на новия хотелски комплекс ROYAL BEACH

25 ГћГ­ГЁ 2007 | Infotech.bg

Над 1 500 гости уважиха откриването на най-новия хотелски комплекс в Слънчев бряг – Royal Beach Barcelo. Специален гост на събитието бе и гръцкият престолонаследник принц Никола. Сливенският, Плевенският и Пловдивският митрополити отслужиха водосвет за успеха на новия хотелски комплекс. Представители на българския бизнес и културен елит се насладиха на близо 8-часовото грандиозно шоу, организирано от домакините Галакси Проперти Груп. Най-популярните български изпълнители се грижиха за доброто настроение на избраните гости – Мария Илиева, Марияна Попова, Стунджи и Елица, Азис, Деси Слава, Орлин Горанов, Лили Иванова, Вили Казасян и Бенд, балет Дива, Вакали и други.

Доброто настроение достигна връхната си точка, когато на сцената се качи гръцката звезда Анна Виси, която е в България по покана на Галакси Проперти Груп. Анна Виси изпя най-известните си парчета и гостите на хотелски комплекс Royal Beach се наслаждаваха на нейното изпълнение повече от час и половина. От сцената гръцката звезда отправи специално поздравление към гръцкия престолонаследник принц Никола, който сподели, че е изключително впечатлен от грандиозното шоу. Изненадите на домакините и партито продължи до ранни зори.

В новия комплекс са комбинирани луксът и комфортът на 5-звезден хотел със 143 стаи, удобствата на 504 апартамента за продажба и невероятните бизнес възможности на най-големия пазарен център на българското Черноморие.

Royal Beach представлява самостоятелна структура с функционално сепарирани зони, които предоставят възможност за изграждане на уникален ансамбъл от сгради. Корпусите с луксозни апартаменти за продажба на изгодна цена са сигурна инвестиция и обещават отлична възвращаемост. Комплексът предлага богат избор от апартаменти за всеки вкус: луксозни тристайни и двустайни апартаменти, както и едностайни и студио апартаменти за тези, които предпочитат по-малките и уютни жилища. Посетители и собственици на апартаменти имат възможността да се възползват от лукса на услугите, предлагани в 5-звездния хотел: SPA център с парни бани, турска баня и зала за масажи, фитнес зала, 4 басейна в целия комплекс и детски кът. За бизнес срещи и конференции комплекс Royal Beach предлага на своите гости услугите на няколко конферентни зали. Многобройни места за забавление благоприятстват пълноценната почивка: 6 тематични ресторанта и сладкарници, пиано бар и лоби бар. Космополитната обстановка на комплекс Royal Beach предлага вълнуваща възможност за отдих и пазар. Разположен на най-старата търговска улица в Слънчев бряг, търговският център на комплекс Royal Beach – Royal Beach Mall, е най-големият и най-модерният на българското Черноморие. Тук собственици и посетители имат достъп до разнообразни и луксозни магазини. Търговският микс на мола е много добре балансиран и на практика е представен от обекти на международни и водещи български марки: Adidas, Toys World, Asics, Nike, Lotto, Yuno Pearls, UB Jeans, Denyl, Enita, Rinascimento, Altinbas, Adam’s Shoes, Lee Cooper, Aris, Diverse, Reisenthel, Madoc, New Silhouette, Sugarfree и др.

Royal Beach е за всеки, който иска да се наслади на над 9 декара градина с голям избор на разнообразни екзотични цветя и дървета. Освен неповторимия пейзаж, градината предоставя кътове за развлечения и игри, кафенета и шатра за масажи.