Уникална рокля от чужбина пристига за абитуриентско изложение

Уникална рокля от чужбина пристига за абитуриентско изложение

09 Ìàðò 2011 | ПР агенция ВИП Комюникейшън

На невиждана досега рокля ще имат възможност да се порадват посетителите на първото по рода си луксозно изложение „От А до Я за твоя бал”.

Дизайнери от чужбина я изработват специално за събитието, което ще се проведе на 20-ти март в хотел Радисън, съобщават от ПР агенция ВИП Комюникейшън.

Идеята на организаторите е, за първи път тази година да се погрижат абитуриентите от випуск 2011-та да изглеждат бляскави от глава до пети без да е нужно да обикалят с часове бутиците. Десетки са желаещите да се включат в изложението, но организаторите подбират само най-добрите фирми, които няма да надхвърлят бройката 12. На 20-ти март всичко ще се случва под един покрив – рокли за дамите и костюми за господата, бижута, обувки, грим, прически, козметика, грижа за тялото, аксесоари, дори и луксозни лимузини, които да ви превозват в приказния ден. Участниците в изложението ще предложат привлекателна отстъпка за всички клиенти в деня на събитието.

Бляскави ревюта ще накарат няколко от най-красивите модели, сред които и носителката на титлите Мис и Мисис България Галена Димова - Георгиева, както и Златка Димитрова да се почувстват отново като на абитуриентския си бал.

Във фейсбук страницата на The Voice Radio & TV вече са се записали огромен брой кандидати, които да спечелят приказен бал в деня на изложението. Осем момичета и осем момчета бъдещи абитуриенти ще бъдат на финала на големия конкурс за Мис и Мистър Абитуриентски бал 2011 в хотел Радисън Блу. Двама от тях ще бъдат обявени за Кралица и Крал на Випуск 2011 и това ще им донесе приказни награди: рокли и костюми за бала, скъпи обувки, професионален грим, прически, луксозни автомобили за празничния ден.