Алисия спира да прави песни с фатални заглавия. Сбъдвали се.

Алисия спира да прави песни с фатални заглавия. Сбъдвали се.

10 Ôåâðóàðè 2011 | Infotech.bg

Топ-изпълнителката на “Ара-Мюзик” - Алисия, която напоследък грее от кориците на всички лъскави светски издания и демонстрира нов предизвикателен имидж след раздялата си с Валери Божинов, бе звезден гост в хитовия The Cotton Club в сряда вечер. Дългата опашка от фенове, желаещи да влезнат в заведението и да се забавляват на живо със своята любимка, доказа още веднъж, че в момента “карамеленото момиче” е едно от най-актуалните и търсени имена в попфолка. Певицата, обявена за фешън идол, е сред малкото родни звезди, които умеят да изненадват с уникалните си и стилни модни решения, смело експериментират с външния си вид, и при това супер успешно. Алисия, която признава, че не облича един тоалет повече от три пъти, а след това го подарява на приятелки, изгря на сцената на луксозния The Cotton Club, придружена от личния си ефектен балет, и забавлява стотиците свои фенове и VIP-гости с най-големите си хитове. В тяхна чест звучаха песните “Твоя тотално”, “Ще ти дам”, “Важно ли ти е”, “Това е твърде грубо” и др.

Минути преди да даде начало на шоуто си, Алисия сподели пред екипа на заведението, че спира да прави песни с фатални заглавия, защото винаги се сбъдвали. Изпълнителката даде пример с “Не си за мен”, записана още преди година и половина, която към днешна дата отговаря напълно на случващото се в живота й. Звездата добави също, че в скорошен разговор със своята колежка и приятелка Емануела разбрала, че и тя си патила от песни със съдбоносни заглавия. Скоро след като пуснала най-новия си хит “Преди употреба прочети листовката”, Емануела била сполетяна от неприятностите в здравословен план, които доведоха и до известните тежки операции, от които певицата още се възстановява. Алисия заяви твърдо, че от сега нататък ще пуска парчета, в които ще пее само за романтика и купони, за да й върви във всичко в живота.

По време на гостуването си в The Cotton Club, наред с хитовите си авторски парчета, Алисия изпълни и популярното парче на Емануела “Досещай се сам”, а към кого бе отправено, звездата остави да се досещаме сами... С това, изпълнителката на “Имаме ли връзка” разкри името на следващия специалния гост в звездния столичен клуб. На 16 февруари, именно фолк-фурията Емануела ще ви накара да скочите на крака и затанцувате по масите!