Топ хотели за Свети Валентин

Топ хотели за Свети Валентин

04 Ôåâðóàðè 2011 | Ройтерс

Любовта вече витае във въздуха, но резервирайте романтичното си бягство за Свети Валентин по-рано, за да не прекарате накрая празника в местния ресторант. Туристическият он-лайн съветник Cheapflights.com помага на влюбените двойки да изберат любовно убежище, отговарящо на изискания им вкус.

1. Viceroy Anguilla на Британските Антили - модерната му архитектура говори за лукс и отстъпва само на заобикалящата го екзотична природа и два плажа с бели пясъци.

2. La Rеserve Ramatuelle в Сен Тропе, Франция - той има само 23 стаи и вили, но всяка от тях се отличава с изключителна елегантност. Известен е със своя спа уют и уединение, така че потопете се в атмосферата му и се забавлявайте.

3. Fairmont Frontenac в Квебек, Канада - всяка студена зимна нощ заслужава своята уютна стая в замък, така че нека приказката стане реалност във Fairmont Frontenac в Квебек. Европейският чар превръща този хотел, обявен от ООН за световно културно наследство, в истинска перла на Стария Квебек, а неговите кули и величествена архитектура напълно съответстват на величествената атмосфера.

4. Rosewood Mayakoba в Ривиера Мая, Мексико - Мексико винаги знае как да разгорещява и Rosewood Mayakob не прави изключение. Местните го описват като мястото, на което "джунглата и океанът се срещат". Той се намира в луксозен курорт недалеч от морския бряг, заобиколен от лагуните на полуостров Юкатан.

5. Rayavadee Resort на остров Краби в Тайланд - той се намира само на два часа от остров Пукет, но изглежда доста по-отдалечен. Курортът има уникално разположение в края на Националния морски парк Краби, заобиколен от буйна растителност, варовикови скали, три плажа и чистите води на Андаманско море.