Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано

Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано

26 ßíóàðè 2011 | Infotech.bg

Куп звезди се изредиха да изпробват колко е удобна спалнята в стил Луи XIV, която краси шоурума на Варано Премиум. Това се случи на откриването снощи, съобщават от ВИП Корпорация ПР. На удобните мебели, които се предлагат в шоурума станаха свидетели Устата, Ники Кънчев, Андреа, Крум, Антония Петрова, Евгени Минчев, Калин Вельов, Мария Бонева, бизнесдамите Мирела Ненчова от SSG и Славка Занева на Gallerato и много други. Златка Димитрова и Лили от ББ3 пък толкова си харесаха две бели кресла, че веднага си ги капарираха.

Луксозният мебелен салон е разположен в бившата сграда на Premium Car на бул. “Симеоновско шосе” 11. Крупните бизнесмени, политици и хора на изкуството, дошли на гранд-откриването го определиха като истински рай на мебелите и аксесоарите, а някои го сравниха с грандиозното откриване на Бурж-Ал-Араб, съдейки по забележителния автопарк по време на криза.

Собственичките на Варано Премиум Наталия Караянева и Галина Недялкова (носителка на титлата Мисис България 2008) благодариха на гостите и журналистите за присъствието им, като споделиха, че се надяват всеки един поне веднъж да стане техен клиент.

Водеща на вечерта бе Нина Никол, която разигра звездна томбола с много награди.

За изисканата музикална атмосфера се погрижи Владо Димов – преподавател в Музикалната акдемия и победител от FiveStars. По време на събитието върху дизайнерското кресло, специално избрано за Варано от г-жа Кавалли - собственичката на едноимената марка, позираха носителките на титли Милена Шаркова и Цвети Разложка, в роклите на Роберто Кавалли от бутик Подиум.

Същата вечер гостите имаха възможност да закупят някои мебели на специална цена с благотоворителна цел, като финал на събитието „Да Освободим Италианския Дизайн в помощ на нуждаещите се български деца” под патронажа на Casa Sicilia и посланика на Италия. Началото му беше поставено на 21-ви януари от Елмира Рачева, собственичка на Ал.Ба Дизайн.

Снимка: инж. Пламен Колев