Цветелина Янева представя албум и фотосесия

Цветелина Янева представя албум и фотосесия

05 Îêòîìâðè 2010 | Infotech.bg

Днес, 5 октомври, е както личен, така и професионален празник за младата и талантлива певица Цветелина Янева. Изпълнителката на музикална компания „Пайнер” празнува рождения си ден и едновременно с това празненство ще се състои и промоцията на нейния дебютен албум "На първо място". Грандиозното събитие ще се състои в Sin City, и на него изпълнителката е пoканила много свои колеги, близки и приятели. Цветелина Янева ще представи песните от първия си албум на специално построен декор, който ще включва и две внушителни сцени. За да я поздравят, до нея на тях ще се качи и група "032", които ще представят специално подготвената за случая нова версия на съвместния им хит „Три минути”.

Красивата певица ще смени три невероятни тоалета. Специално за днешния спектакъл Цветелина Янева и стилисът Добромир Киряков са посетили Седмицата на модата в Милано, като оттам са подбрали два тоалета от последната колекция на Versace. За третото си модно преобразяване изпълнителката и екипът и са се доверили на български дизайнер. Изпълнителката е решила да изненада фенове и гости, като се появи в три изцяло различни визии-първоначално ще е облечена в бляскава рокля, която по-късно ще бъде заменена с ексцентричен тоалет уникат, а на финалът е запазен за нещо много женствено и секси.

Хореографията и изпълнението на танците са поверени на невероятните танцьори от балет "Нова".

Специално за обложката на албума, Цветелина засне и фотосесия с фотографа Костадин Кръстев – Коко. В нея тя се представя в по-различна светлина, в която не сме виждали изпълнителката на хита „За контакти”.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко