MISS SIXTY събра своите приятели на лъскаво life-style парти

MISS SIXTY събра своите приятели на лъскаво life-style парти

18 ГћГ­ГЁ 2007 | Andante

MISS SIXTY събра своите приятели на лъскаво life-style парти в клуб Ялта. Екстравагантен микс от мода, музика, мултимедия и много изненади за гостите.

В типичния си провокативен стил на Miss Sixty като акцент на вечерта бе представянето на новия музикален проект на underground формацията “IT Dancing 3”. Клубния трак е записан в два варианта – Radio Edit (3:44) и клубен ремикс (8:00). Ремиксът, дело – DJ Томер, един от най-актуалните DJ-и и продуценти на клубна музика зад океана. Репутацията му на търсен и желан гост за трайбъл и хаус-електро денс партита му отваря вратите на много престижни клубове, където верните му почитатели го очакват за поредния гиг зад пулта. Хаус музиката се превръща в негова запазена марка и го отвежда до места като култовите клубове на Ministry of Sound, Spirit в Ню Йорк, клубове в Ел Ей и по света. Специално на партито DJ Tомер пристига от Ню Йорк.

Другата изненада за вечерта на Miss Sixty party бе, също толкова известен в underground средите DJ, който пристигна за купона - англичанинът Нейтън Коулс. Резидент на престижния лондонски клуб Fabric, с голяма творческата биография, а кариерата му преминава през емблематични за хаус музиката места като Heaven, Sunrise и Spectrum. От 1994 година Нейтън Коулс затвърждава много сериозни позиции на клубната сцена. Началото стартира с не толкова популярни партита, които по-късно обаче дават начало на цяло направление и се превръщат емблема на tech house музиката. Двамата гости диджеи бяха официални музикални домакини и се погрижиха за доброто настроение на гостите на елегантното Miss Sixty party, заедно с Александър Бояджиев.

Представянето на музикалният проект IT- Dancing 3, бе съпроводено и с провокативно видео. За реализацията му екип отпътува до Ню Йорк, а обективът на камерата улови две момичета, представящи чувствата си в големия град. Цялата визия е дело на режисьора Александър Молов. Красавиците са българки с кариера на модели в големи модни агенции в САЩ и са лица на известни козметични и парфюмерийни марки.

Гости на изисканото парти бяха млади, стилни, образовани, амбициозни хора, чието светоусещане е близо идеите на Miss Sixty, почитатели на underground музиката и предизвикателния, бляскав и чувствен стил на обличане. Елегантни момичета подгряваха купона сред присъстващите, в дрехи на модната марка.