Антонина се омъжва за композитора Ангел Гьошев

Антонина се омъжва за композитора Ангел Гьошев

09 ГћГ­ГЁ 2010 | Infotech.bg

Пародийната сватба е сюжета на новия й клип "Вишни"

Китно българско селце, стари къщи и зелени поляни – този пасторален пейзаж послужи за декор на новия клип на Антонина към песента й "Вишни".

По сценарий изпълнителката на SUNNY MUSIC е млада булка, която се омъжва за своя избранник и вдига шумно празненство. Вместо лимузина двойката пристига на банкета със селска каручка, съпроводена от ромски оркестър. На дълги маси насред ливадата се вихри сватбеното тържество, гостите се черпят с домашна ракия и кебапчета, а малките шафери, (единият от които е синът на певицата Денис), се забавляват по детски, скачайки с официалните си костюми в огромна локва. Пародийната сватба е заснета в родното село на бабата и дядото на Антонина Вировско, а самите те се включват във веселбата като статисти. В ролята на младоженеца в клипа влиза композитора на „Вишни” Ангел Гьошев, предрешен като селски момък.

Забавното видео вече може да бъде гледано в ефира на ФЕН ТВ.

„Получи се много весел клип, може би защото и на снимките всички се познавахаме и се забавлявахме”, споделя Антонина.

За стайлинга си във „Вишни” тя отново се доверява на дизайнерката Жана Кошева, която създава за нея сватбения й тоалет и още 2 атрактивни визии. Гримът на Антонина е дело на Елиза Попова, а прическите – на Марти от „Фетиш”.

Текстът на „Вишни” пишат Ангел Гьошев и Антонина, а аранжиментът прави Мартин Димитров.