Синът на Роберто Кавали - Томазо Кавали, ще представи в България ултралуксозната водка Роберто

Синът на Роберто Кавали - Томазо Кавали, ще представи в България ултралуксозната водка Роберто

09 ГћГ­ГЁ 2010 | Infotech.bg

Специално за рождения ден на Planet Yacht Св. Влас на 12 юни, в България ще пристигне Томазо Кавали - най-големият син на италианския моден дизайнер Роберто Кавали. Освен да поздрави лично собственикът на веригата Планет – Владимир Вишански, г-н Кавали ще има честта да представи пред отбрана публика и ултралуксозната водка, която е собственост на фамилията Кавали – Роберто Кавали водка. Мястото за представяне на изключително елегантния и висококласен продукт е избрано не случайно –Planet Yacht се е доказало като едно от най-елитните и модерни заведения за последните 8 години в София, Пловдив, Варна и Св. Влас.

Първата си вечер в България, Томазо ще прекара в седемзвездния апартамент The White House в хотел „Астера”, к.к. Златни пясъци. На негово разположение ще има личен иконом, шофьор и лимузина, както и специално подбрани менюта за рум-сървис и мини бар с премиум селекция на вина и пури.

Господин Cavalli обаче ще се появи само на партито по случай рождения ден на Planet Yacht, за да каже „наздраве” с едноименната водка. Предвиден е търг с оригинални стоки Cavalli, а водещ на събитието – ще бъде актрисата Деси Тенекиджиева.