Деси Слава и Азис пак се изпокараха

Деси Слава и Азис пак се изпокараха

26 Àïðèë 2010 | Infotech.bg

Приятелството между Азис и Деси Слава отново претърпя екстремна ситуация.

Час преди лайфа на блондинката в столичния ID Club двамата се изпокараха жестоко, но съществената причина така и не стана публично достояние. Азис се опита пръв да потуши скандала им, но Деси отказа да го приеме в офиса на нощното заведение, където се подготвяше за изявата си.

Клиенти на заведението забелязаха как фолк кралят нервно напуска мястото казвайки на висок глас: "Държи се като примадона!" След като Деси зае мястото си на сцената на лъскавия столичен клуб, беше неизбежно погледите на двамата да не се засекат. Особено когато блондинката запя дуетната им песен "Казваш, че ме обичаш".

В средата на изпълнението си обаче секси миньончето не се сдържа и емоционално покани своя приятел да попеят заедно. "Тази песен не мога да я изпълня без един човек, който е тук и много обичам. Той винаги държи да е правият, но аз му прощавам дори когато всъщност не е прав в кавгите ни", изповяда се звездата. Азис не се поколеба и на секундата излезе на сцената като провокира колежката си с думите: "Съжалявам, но не мога да ти простя изневерите! Твоето сърце принадлежи само на мен и на никой друг”, категорично отсече той.

И докато някои приеха размяната им на реплики като сценарии, приятелите на фолк звездите с усмивка коментираха, че каквото и да правят Азис и Деси винаги ще се карат и след това сдобряват. „Нали са астрални близнаци, явно е трудно да се спогаждат”, отбеляза тяхна приятелка.

Дуетът не пропусна да поздрави рожденика на вечерта – топ коафьора на звездите – Чавдар Василев-Чочо от „Фетиш”. Той се погрижи не само да допринесе за бляскавата визия на изпълнителката, но и да я утеши след спречкването й с Азис. Двамата се бяха затворили в офиса на ID, където близо половин час коментираха наболялата тема.

Освен едни от най-големите си хитове сексапилната певица изпълни и Fallin на Алиша Кийс, Mercy на Дъфи, а за финал още по-емоционално представи Simply the best на Тина Търнър, отправяйки посланието към публиката. Деси за пореден път затвърди славата си като една от певиците, които пеят винаги на живо.