Пролетно настроение с Fashion.bg

Пролетно настроение с Fashion.bg

23 Àïðèë 2010 | Fashion.bg

С настъпването на пролетта много от нас изпадат в депресия – през зимата сме натрупали малко повече килограми, не сме обновявали гардероба си и се оказваме без подходящи за сезона дрехи, притесняваме се как изглеждаме.

Затова решихме да ви помогнем да се почувствате добре в кожата си с невероятните диети с грейпфрути, които ще помогнат на всеки да влезе във форма и да изглежда добре през топлите дни.

Диетите не са достатъчно ефективни без спорт, затова ви предлагаме да опитате няколко упражнения с швейцарска топка в домашни условия.

Ако все още се чудите, кое е правилно и кое не в грижата за красотата, можете да намерите кратка, но полезна информация за това в статиите Митове и истини за красотата и Кои са основните правила за красиви крака.

За тези от вас, които желаят да обновят гардероба си и да вкарат нотка пролетно настроение в него, подбрахме няколко невероятни тоалета от колекцията пролет-лято 2010 на модна къща Арда. За да изглеждате още по-привлекателно в тях, можете моделирате фигурата си с бельото на Триумф с "shaping" eфект.

Освен всички тези идеи, на сайта ни както винаги можете да намерите информация за ключовите тенденции през пролетно-летния сезон, както при жените, така и при мъжете.

Освен, че ви дадохме идеи как да изглеждате неповторими и естествени, ви показахме и обратната страна на монетата – неестествените, обработени до неузнаваемост красавици, които не трябва да ви карат да се чувствате зле в кожата си.

Не пропускайте и важните събития през седмицата. На 23 април започва Международен моден форум - Русе 2010, а на същия ден в Бургас се провежда конкурсът за красота Pure Vision.

От Fashion.bg ще научите и кой е носител на титлата Мистър Менхънт 2010.

Ако желаете да се информирате за последните новини от модния свят, посещавайте ни редовно на www.fashion.bg и ще получите още много полезна информация, ценни съвети и добро настроение.