Бизнесмени и шоузвезди първи дегустираха уникални био-пици

Бизнесмени и шоузвезди първи дегустираха уникални био-пици

04 Ôåâðóàðè 2010 | Infotech.bg

Интересът към биопродуктите надмина очакванията на създателя на първата биопицария у нас "Тумба-Тан" - Димитър Александров, който едва събра в кокетния ресторант, решен в средиземноморски стил, над 100 гости.

Уникалният биоформат съвместява две марки под един покрив - "Тумба-тан" - първата био-пица и "ОМ" - магазин за биохрани и предлага на клиентите възможност докато хапват вкусни био-пици да си напазаруват пълната гама от биопродукти (вкл. биомесо, биоколбаси и биоделикатесни сирена).

Сред първите дегустатори на уникалните био-пици бяха собственикът на Глория Палас Николай Божинов, винопроизводителят Иван Тодоров, шефът на Търговската камара Георги Чернев, собственичката на СОМBO - FASHION BRAND Аделина Андреева, дизайнерът на бутикови автомобилни салони Атанас Вилнер, Ирена Комитова, Живко Джамяров, управител на „Зелена земя”” и кметът на Студентски град Димитър Дилчев. Шоуменът Богдан Томов направи първата покупка от магазина за биопродукти "ОМ", а също и поръча специална пица за вкъщи. „За да им тръгне по вода”, обясни той. Звездата от „Сървайвър” Митьо Крика поднасяше лично пици на две от тризначките – Любов и Вяра, и разкри пред медиите, че специално заради събитието е готов да замества Надежда, която за първи път не се появи заедно със сестрите си, финалистки от Биг Брадър.

За първи път у нас почитателите на здравословното хранене могат да триумфират – в биоресторанта „Тумба-Тан” ще им поднесат не само вкусни, но и лишени от вредни продукти пици. Те са приготвени от 100 % биотесто (от бяло или пълнозърнесто брашно, сертифицирано от български и немски производители), 100 % биодоматен сос (приготвен на място от италиански биологични домати), 100% биокашкавал, сирене и яйца (на българската марка HARMONICA), 100 % биолуканка и суджук, биоподправки и др. Пицата се приготвя на момента и е изпечена на пещ, а вкусът на качествените съставки, нетретирани с химикали е безусловно уникален.

Местоположението на ТУМБА-ТАН е в центъра на Източна София, но наличието на метро-станция го свързва удобно и бързо с всички точки на града.

За повече информация: www.tumbatan.com