Нора от "Мюзик Айдъл" се вдъхновява със СПА, докато пише за Лили Иванова

Нора от "Мюзик Айдъл" се вдъхновява със СПА, докато пише за Лили Иванова

27 Íîåìâðè 2009 | VIP communication

Красивата Нора от "Мюзик Айдъл 2" не може да издържи и уикенд без да се отдаде на релаксиращи СПА-процедури.

За да изпробва уникалното влияние на Мъртво море, изпълнителката отиде чак до Банско, където спа-гурото на хотел "Вихрен Палас" Веселин Груев я потопи в тайните на терепевтичния ефект на тези продукти. Те са предназначени за ежедневна грижа и имат доказан ефект при редица заболявания на опорно двигателния апарат, кожата, косата и лицето.

Минералите съдържащи се в тях влият на редица физически функции. Природният им произход ги определя като безопасен в сравнение с различни лечебни средства използвани в модерната химически базирана медицина.

Докато Нора се наслаждаваше на пълно пречистване и хидратиране на кожата, сподели, че именно в СПА-център се е вдъхновила да напише песен за Лили Иванова, която голамята прима вече е одобрила.

По същото време във "Вихрен Палас Ски и Спа Резорт" бе и "Мисис България" 2008 Галина Недялкова.

Омъжената дама предизвика истинска новина, като разкри, че се разкрасява за руски олигарх, който упорито я ухажва.
С милиардера са се запознали на парти в Марбея и предтои заедно да ходят на Милионер Феър в Москва. Именно затова красавицата се подложи не една от най-изисканите Аюрведа процедури, превърнала се в емблематичен символ за физическа и духовна красота, здраве и дълголетие.

Ритуал "Перлата на Ориента" включваше загряване на тялото върху нагорещен каменен плот, след което ексфолация на лицето и тялото с пшенични трици. Следва пенно измиване с ароматна пяна и композиция от благовонни масла, пристъпва се към масаж с мед и мляко, след което тялото се пакетира с термо фолио за 5 минути. Следва обтриване с кубчета лед и обливане с гореща вода.