Устата и Софи вдигнаха на крака посетителите на The Cotton Club

Устата и Софи вдигнаха на крака посетителите на The Cotton Club

20 Íîåìâðè 2009 | Free Mind Communications

В сряда вечер Судентски град не спеше! Центърът на нощния купон бе в хитовото заведение The Cotton Club, а Устата и Софи Маринова гост-звездите на вечерта.

Звездният дует сътвориха страхотно двучасово шоу и вдигнаха на крака над 500-те гости на клуба. Изпълнителите представиха всичките си съвместни хитове, както и най-известните си солови песни за радост на клиентите!

Бурните емоции се разразиха още с уникалната поява на Устата на сцената в The Cotton Club! Точно в 1:00ч след полунощ заведението изгаси светлините си, за да представи по най-зрелищен начин Устата с първата "дреха от бъдещето" – киберкостюма "Space Jack"! Истински фурор настъпи сред компаниите по сепаретата, когато киберкостюма демонстрира уникално светлинно шоу, с над 300 вариации на програмиране.

Устата представи официално и най-новото си парче "COM.PRESS", чиято видео премиера е днес (20.11.09)!

По-късно на сцената на The Cotton Club изгря и Софи Маринова. Още с появата си, атрактивната звезда бе бурно аплодирана от препълненото заведение. Наред с най-големите си хитове, Софи също направи представяне на най-новата си песен "Боледувам", посветена на раздялата с Дачо.