Инвестират 100 млн. евро в 7-звездно Кралство под слънцето  в Албена

Инвестират 100 млн. евро в 7-звездно Кралство под слънцето в Албена

18 Íîåìâðè 2009 | VIP Communication

Това е един от най-скъпите проекти, вкючени в изложението, което се открива на 28.11 в зала Флоримонт Експо.

7-звездно Кралство под слънцето, разположено на площ от над 100 хил. кв.м, ще се разгърне на 3 км от курорта Албена, съобщава организаторът на луксозното изложение за строителство и обзавеждане V.I.P. Property Exhibition - ВИП Корпорация. Събитието стартира на 28 ноември в зала Флоримонт Експо в София.

Инвестицията в морския проект е над 100 млн. евро, допълват от компания Sun City Property Group, която представя един от най-скъпите проекти не само в България, но и в Източна Европа. Обитателите на Кралството наистина ще се чувстват като кралски особи – на тяхно разположение ще има мини голф игрища, тенис-кортове, спортни зали, СПА-центрове, детски площадки, библиотеки, големи и малки басейни, салони за красота, парк с ротонди и фонтани. Както и безброй клубове и ресторант, офиси, супермаркет, летни барове и т.н.

Една от най-успешните фирми за продажба на имоти и за строителство у нас - "Елит Стандарт ЕООД", ще предлага на изложението жилищни и търговски площи от луксозния комплекс. Фирмата, основана през 1991 г. и реставрирала сгради по проекта "Красива България", ще се включи в изложението и с продажба на луксозни хотели и сгради в курортите Слънчев бряг, Свети Влас, Банско, както и в столичния кв. Драгалевци.

Сред участниците в изложението е и фирма Артекс, която се включва с 5-звезден екокомплекс от затворен тип с изглед към Витоша - "Панорама парк", който ще бъде изграден в Младост 2. Както и с проектите "Артекс бизнес център" с офисна и жилищна част в кв. Изток и "STELLA BOYANA", който спечели престижния международен приз "Най-добър градски проект - 2009", организиран от руски департамент на чуждестранните имоти.

В изложението, организирано от ВИП Корпорация, ще бъдат включени най-успешните български фирми за строителство и обзавеждане. Ивент залата в лайф стайл център ФЛОРИМОНТ ЕКСПО се намира на четвърто ниво, с уникална панорама и е разположена на площ 800 кв. м. Това е второто изложение за луксозно строителство и обзавеждане, след успешното първо издание през април т.г. в хотел Хилтън.

През април тази година, в условията на финансова криза, ВИП Корпорация организира първото луксозно строително изложение, което предизвика огромен интерес не само сред български, но и сред чужди инвеститори. И потвърди световната тенденция, че луксозният бранд не губи клиентите си дори по време на криза.

Български, руски и и украински медии отразиха събитието на първите си страници, а най-тиражните вестници нарекоха изложението: "Висшата мода в българското строителство".

За двата дни на изложението бяха продадени имоти за над 4 млн. евро.

Комплексите в морските и планинските курорти предизвикаха най-голям интерес. Сред тях бяха първият в югоизточна Европа 7-звезден комплекс "Трейшън клифс голф марина и спа ризорт", чиято пазарна стойност вече надвишава 550 млн. евро. Въпреки космическите цени на вилите – между 1 и 3 млн. евро, те намериха купувачи по време на изложението.

Разпродадени бяха и апартаменти в 5-звездната гордост на Банско "Лъки Банско", морското бижу ORANGE COUNTY, софийският луксозен комплекс "STELLA BOYANA" и други.