Превърнаха Ескейп в тайна градина

Превърнаха Ескейп в тайна градина

14 Îêòîìâðè 2009 | Infotech.bg

Първият самостоятелен денс проект на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска превърна Ескейп за една нощ в тайнствена градина.

След близо 10 годишни изяви по модните подиуми в страната и чужбина и участия в “dance event”-и на най-големите DJ- в света те подготвиха собствено шоу “The secret garden”. Специалните костюми, които бяха представени, са дело на талантливата дизайнерка и гримьорка Донка Боева. В денс перформанса представиха модели от най-новата колекция бельо на световната марка Sloggi, а приказната декорация бе дело на Анна Панайотова (стилист и художник).

"Вдъхновени сме от мистерията и красотата в природата, светлината...., детската книжка на Франсис Бърнет (Тайната градина), в която е описано точно това място.... Превърнахме вечерта в изключително преживявяне за присъстващите и всеки се почувства, като герой, попаднал на специално място... Целта ни е, да накараме хората да се усмихват повече и да бъдат част от нашата чиста фантазия..., без напрежение и отрицателна енергия. „Тайната градина” е място, на което всеки може да попадне, стига да отвори сърцето си..., защото тя е точно там - вътре в нас... Ние искаме да я покажем на хората, да я споделим, зашото смятаме, че красотата не е създадена, за да стои скрита или заключена.", споделят организаторите, които планират да превърнат това парти в ежемесечно събитие.