По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

12 Îêòîìâðè 2009 | Fashion.bg

На изискано фешън парти в Благоевград BG MODELS събра над 400 гости от цял свят за да отпразнува 5 годишният си юбилей. Изцяло преобразения oт агенция Диаманти - клуб Бакарди се превърна в сцена за конкурсите МИС БЛАГОЕВГРАД 2009, MISS GLOBE BULGARIA 2009 и BG MODELS 2009.

След многобройни кастинги в цялата страна бяха допуснати 20 модела, които се представиха в 6 различни дефилета. Честта да открие се падна на дизайнерката Таня Мил с модна къща ОРГАНДИН, която представи колекция вечерни рокли с различни имена и неподръжаема визия.

19 годишната студентка от Благоевград Василена Богданова бе избрана за МИС БЛАГОЕВГРАД, а 23 годишната Даниела Чакалова за MISS GLOBE България 2009. Даниела е студентка в София, специалност Вътрешен дизайн. Модел в BG MODELS от 6 месеца. Никол Василева завладя журито и успя да грабне короната на BG MODELS 2009. Никол е на 19 години, зодия Рак, от София. С мода се занимава от 3 месеца, това е първото й участие в моден конкурс.

Специални гости на събитието бяха очарователната Маргарита Бербатова, майка на най-известния бьлгарин. Модният фотограф Борис Карпузов. От Милано пристигна Георги Ангелов, представител на BG MODELS в Италия. От САЩ долетя и DJ Манолски, представител на агенцията в Бостън.

Чети повече във www.fashion.bg