The Pomorians тръгват на турне из България

The Pomorians тръгват на турне из България

15 Ñåïòåìâðè 2009 | Infotech.bg

След като The Pomorians (настоящи и бивши членове на Artery) увеличиха традиционния си престой в България поне до края на годината, групата вече действа на родна земя и гласи осемдневно турне в края на Септември. За дестинации са избрани най-вече градове, в които до момента не са гостували нито The Pomorians, нито Artery, като комбинацията от дати е насочена към почти всички места в страната, където има подходящи условия за подобен тип клубни концерти.

Поредицата от лайфове стартира на 18-ти Септември от КДК - Хасково и приключва на 26-ти във Faces - Габрово. Останалите места, през които ще преминат Поморийците са фестивалът "Различният поглед" - Стара Загора, клубовете La Playa - Варна, Soundgarden - Русе, Маската - София, Melon - Велико Търново и Петното - Пловдив. Проектът ще бъде осъществен с подкрепата на Строежа и Jack Daniel's.

В рамките на деветте дни е предвидена една пауза - на 23-ти Септември. Гостуванията във Варна и Русе /20-21-ви - Неделя и Понеделник/ са съобразени с предстоящата серия от почивни дни, свързана с празника по случай Деня на независимостта - 22-ри Септември.

Цялото турне ще бъде съпровождано от Extreme/Alternative Stroeja DJ Set - комбинация от Alternative Rock, Ska, Punk, Neometal, Hardcore, Oldschool Hip Hop, Britpop, New Wave.

Чети повече в Z-ROCK