Билетите за NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR с Чамбао в продажба

Билетите за NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR с Чамбао в продажба

02 ГћГ­ГЁ 2007 | Агенция ПРИМА

КОНЦЕРТ НА ЧАМБАО ЕКСКЛУЗИВНО ПО MAD TV

Тази събота от 9:30 часа сутринта музикалната телевизия MAD ще излъчи ексклузивно концерт на ЧАМБАО. Лайфът е заснет през есента на 2005 година, когато Ла Мари и компания изнасят концерт до меката на фламенкото Малага. Събитието е заснето в замъка “Castillo de Sohei”, с участието на много гост-музиканти, сред които звездите Бебе и Мигел Кампейо от групата „Ел Бичо”. Повторението на филма ще бъде в неделя от 22:00 часа.

Същевременно от днес могат да бъдат открити електронни билети за тазгодишното издание на NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR с Чамбао. Само до 5 юли почитателите на модерното фламенко могат да се снабдят с билет за един от трите концерта на специалната цена от 10 лева. От 6 юли цената ще бъде 15 лева. На адрес www.eventim.bg в секция „Eventim Outlets” са публикувани всички места и каси, където могат да бъдат открити билети за NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR`2007. Билети могат да бъдат закупени и от магазините на „Германос” в цялата страна. В началото на юни билети ще бъдат пуснати в продажба и на касите на Драматичния театър в Пловдив, Драматичния театър в Бургас и касата на Фестивалния и конгресен център във Варна.

На адрес www.chambao.agencyprima.com, в секция “СПЕЧЕЛИ VIP ПОКАНА” почитателите на фламенко чил музиката могат да спечелят покана за един от трите концерта на ЧАМБАО в лятното турне на ледената напитка. По пет души от градовете на турнето – Пловдив, Созопол и Варна, ще имат удоволствието и привилегията да бъдат сред специалните гости на концертите. Достатъчно е да отговорят вярно на един от зададените въпроси в сайта и да имат късмета тяхното име да бъде изтеглено чрез жребий на 2 юли. Имената на щастливците ще бъдат публикувани на 3 юли. Всички 15 спечелили ще получат и специален комплимент от NESCAFE FRAPPE. NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR стартира на 11 юли от Летния театър в Пловдив. Ден след това, на 12 юли, ЧАМБАО ще имат концерт в Созопол. На 13 юли в морската ни столица ще бъде третият концерт на ЧАМБАО у нас.

ЧАМБАО пристигат у нас по покана на NESCAFE FRAPPE. Триото от Малага има издадени 4 студийни албума с над 500 000 продадени копия по целия свят. Групата посети за първи път България през есента на миналата година, когато предизвика бурните аплодисменти на публиката в Националния дворец на културата в София.