Xzibit: Ще събера най-добрите европейски рапъри на една сцена

Xzibit: Ще събера най-добрите европейски рапъри на една сцена

16 ГЊГ Г© 2009 | actualno.com

Xzibit или Alvin Nathaniel Joiner, както е истинското име на рапъра, е един от най-успешните хип-хоп изпълнители. Редом с музикалните си изяви той е познат и като актьор и телевизионна звезда в предаването Pimp My Ride по МТV, чието излъчване към момента е преустановено.

Роденият в Детройт, Мичиган, Xzibit започва музикалната си кариера като член на Likwit Crew, а големият успех на рапъра идва, когато със Snoop Dogg изпяват продуцирания от Dr. Dre хит Bitch Please. Следват участия в някои от големите проекти на Dr. Dre - песните Whats the Difference? и Some L.A. Niggaz.

Преди няколко дни целият този блясък се изля в неповторимо шоу, видяно от близо 10 000 щастливци в рамките на Ловеч парти фест.

Xzibit беше специален гост на последната вечер от четвъртия подред музикален фестивал. Концертът му на 11 май буквално взриви феновете от цяла България, а шоуто му като цяло надхвърли 36 часа, тъй като вечно усмихнатият рапър подгря с Before party публиката още на 10 май, а в късните часове на 12-ти всички вече бяха част от голямото хип-хоп семейство на Xzibit.

Ако искате да научите какво сподели звездата в откровен разговор за престоя си в Ловеч, посетете actualno.com