Хората от гетото и Любо откриват концерта на  MUSIC IDOL на 21 април

Хората от гетото и Любо откриват концерта на MUSIC IDOL на 21 април

20 Àïðèë 2009 | Infotech.bg

На 21 април на сцената на Мюзик Айдъл ще излезе неочаквано добра комбинация от хип-хоп и соул. Концертът на айдълите ще започне с изпълнение на песента „Аз и ти” на Хората от гетото и Любо. Претендентите за титлата музикален идол на България ще получат ценен урок от бившия вокал на група ТЕ Любо и фронтмена на хип-хоп ветераните Хората от гетото Гетомен. Те се събират специално за участието си в Мюзик Айдъл и ще изпълнят наскоро нашумялото си общо парче, в което се пее на български и на английски.

„Мюзик Айдъл е най-сигурният начин талантливите млади български изпълнители да бъдат забелязани за голямата сцена. Това е факт – много от предишните участници вече правят успешна кариера. Колкото до нашето участие с Любо: радостен съм, че в български национален ефир на телевизия bTV ще бъде представена истинска българска хип-хоп музика, каквато правим”, заяви Гетомен преди участието си в Мюзик Айдъл.

Безкомпромисното рапиране в „Аз и ти” е по текст на Гетомен. Елегантните включвания на Любо на английски внасят мекота и допълнителен стил в музиката.

Песента „Аз и ти” е създадена с горещата подкрепа на NESCAFE® 3in1. През 2009 година марката прави неочаквано добри музикални комбинации с подкрепата на млади български изпълнители от различни стилове – Хората от гетото и Любо, Лора Караджова, Невена, SKILLER, Ramon, Sleepwalkingz.