Galia направи невероятно шоу в „Harbour Island Studio”

Galia направи невероятно шоу в „Harbour Island Studio”

08 Àïðèë 2009 | MAD TV

Вчера, 7 април, Galia представи на сцената на „MAD Secret Concert от GLOBUL” невероятна селекция от български и световни хитове в специални, нестандартни аранжименти. Събитието се състоя в студиото на Денис Ризов от Ахат – „Harbour Island Records”, пред погледа на лимитирана публика от 350 души. Специални гости на вечерта бяха ДесиСлава, Графа, Сантра & Кристо, както и гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Всички те представиха ексклузивни дуети с Galia.

За уникалната атмосфера на събитието допринесе и мястото, „Harbour Island Records Studio”, в което за първи път беше изнесен подобен концерт. Едни от песните, които Galia изпълни, бяха „It’s Not Right But It’s OK” на Whitney Houston, „All Around The World” на Lisa Stansfield, „Hanky Panky” на Madonna, „Bootylicious” на Destiny’s Child, „Rock With You” на Michael Jackson, „Butterflies” на Alicia Keys, “Overpowered” на Roisine Murphy.

Певицата беше акомпанирана от нейната нова live формация, съставена от Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни) и Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Бек-вокалистки на концерта бяха младите и талантливи изпълнителки Рейчъл Роу и Весела Бонева.

Galia сподели, че за събитието е избрала някои от любимите песни на любимите си изпълнители. Звездата разкри, че точно това са песните, заради които е започнала да се занимава с музика. Galia призна, че е щастлива, че има възможността да се поклони пред таланта на тези артисти и им благодари за вдъхновението.

Първата голяма изненада на вечерта беше моментът, в който звездата на вечерта покани на сцената Сантра и Кристо и заедно с тях изпълни „Amеrican Boy” на Estelle & Kanye West.

Следващият специален гост на вечерта беше Графа, с когото изпълниха „As” на Stevie Wonder, което обаче е по-известно на феновете от варианта на George Michael & Mary J Blige.

Една от кулминациите на вечерта настъпи към края на концерта с появата на гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Публиката направо пощуря от дуетното изпълнение на вечната класика „Ain’t No Sunshine”. Спойката между двамата изпълнители беше толкова невероятна, че хората в залата зашушукаха, че Galia е намерила точната нова дуетна половинка.

Веднага след това Весела Бонева и Рейчъл Роу застанаха на сцената до Galia, за да изпълнят заедно „Bootylicious”. Трите певици успешно влязоха в ролята на Destiny’s Child и допълнително наелектризираха публиката с горещи танци.

Дойде времето и за поредната изненада, когато на сцената се качи ДесиСлава, с която Galia изпълни хита на Brandy & Monica „The Boy Is Mine”. Хората в залата не можеха да повярват, че нещо немислимо само преди няколко години се случва точно пред очите им, че Galia от бившите КариZма може да изпълни дует именно с ДесиСлава!

В края на концерта Galia напомни на всички, че не е забравила за миналото си с Миро като изпълни специално „medley”, в което бяха включени „Минаваш през мен” и „Колко ми липсваш”. Куплети от двете песни се редуваха един след друг в изцяло нов и нестандартен аранжимент. Това беше и най-емоционалният момент от вечерта – Galia не можа да се сдържи и се разплака по време на изпълнението, което преди това посвети на бившата си дуетна половинка.

Певицата, която след броени дни ще стартира и соловата си кариера с първи сингъл, представи ексклузивно за гостите на концерта една от новите си песни, „Da Drums”, която ще влезе в дебютния й албум. Това беше и последната песен от сетлистата за вечерта, но публиката не искаше да пусне Galia и след 5-минутни овации, тя излезе на бис.

Повече за необичайната атмосфера и песните, представени на концерта, можете да научите от www.mad.tv/bg.

“MAD Secret Concert” с Галя се организира с изключителната подкрепа на GLOBUL!