Сняг, зрелища и сточици участници в първия Nescafe® 3in1 триатлон

Сняг, зрелища и сточици участници в първия Nescafe® 3in1 триатлон

22 Ôåâðóàðè 2009 | Infotech.bg

На пистата пред хижа „Алеко”, се проведе първото по рода си зимно състезание у нас – NESCAFE 3in1 Триатлон. 96 състезатели, предварително регистрирали се на www.nescafe.bg, взеха участие в зрелищното снежно шоу. На особена почит бяха участниците, които освен стремежа да преминат първи през финалната права, успяха да демонстрират спортен хъс и умения за шоу. Надпреварата течеше в три основни дисциплини - спускане с найлони, спускане с лопатки и спускане с надуваеми лодки. 14 участници, се сдобиха с Титлата Крал на пистата и си тръгнаха със сноубордове Burton Clash, шейни “Чук и гук”, цели кашони с Nescafe 3in1 и много други стимулиращи награди.

За хората, които нямаха късмета да попаднат в официалната надпревара, организаторите осигуриха допълнителни състезания с атрактивни награди. Носене на гръб, ходене на ръце и дърпане с въже, бяха част от състезанията, донесли награди на десетки хора от публиката. Така никой от гостите на първия NESCAFE 3in1 Триатлон не напусна пистата разочарован.

Всички пред хижа “Алеко”, получиха горещи чаши с NESCAFE 3in1, както и незабравими емоции, които ще ги зареждат до следващата зима.

Организаторите на NESCAFE 3in1 Триатлон обещаха, че снежното шоу, ще се превърне в традиция и следващата зима, очакват отново своите фенове на пистата.