На изискано парти около басейн, Campari представи новия си календар за 2009 с Джесика Алба

На изискано парти около басейн, Campari представи новия си календар за 2009 с Джесика Алба

29 ßíóàðè 2009 | Infotech.bg

За десета поредна година Campari изненада своите почитатели със стилен и предизвикателен календар под мотото „Club Campari”. На официално парти по този повод, в басейн Атама в Кемпински Хотел Зографски, на 27 януари, беше пресъздадена концепцията на Club Campari. Тя е вдъхновена от идеята за ексклузивните клубове, които сами по себе са затворено общество, събиращи само хора, следващи определена страст – в случая Червената страст на Campari.

Червената страст е основната тема - споделеният елемент, който свързва всички издания на календара на Campari вече 10 години.

Гостите на партито се потопиха в изисканост и страстен лукс под специалната грижа на екипа на Campari. И за да се почувстват наистина част от страстта и емоцията на марката, те бяха изненадани със специално създаденото за събитието ревю на бельо La Perla. Грациозността на дефилиращите модели допълни усещането за предизвикателност и страст.

Всички присъстващи отпиваха с наслада от специално поднесените им коктейли с Campari, потапяйки се в атмосферата на …..червената страст!

Видният ПР и светски лъв Евгени Минчев уважи събитието и блесна в елегантен и подбран специално за случая костюм. А царят на танците Орлин Павлов се забавляваше небрежно в компанията на красиви дами. Ути Бъчваров също бе забелязан сред гостите, наслаждавайки се и отпивайки от приятните коктейли. Всички присъстващи бяха очаровани от дрес кода „Red Passion” и с удоволствие бяха допълнили тоалета си с нещо червено - символът на Червената страст.

Неочаквано за всички – черешката на партито беше изпълнението на Клуб по синхонно плуване – „Септември”, които изненадаха гостите със специално създадено за Campari съчетание с горящи във водата свещи!

И както би трябвало да бъде – едно събитие не може без подаръци – всички присъстващи си тръгнаха в компанията на Джесика Алба! Разбира се, тя бе възпрепятствана да присъства на партито, но нейната страстна женственост блести в Кампари Календар 2009, екземпляр от който получи всеки един от гостите.