Хората от гетото и Любо в неочаквано добра комбинация

Хората от гетото и Любо в неочаквано добра комбинация

27 ßíóàðè 2009 | Infotech.bg

„Аз и ти” е най-новият хит на хип-хоп ветераните Хората от гетото в неочаквано добра комбинация с Любо. Парчето е създадено с подкрепата на NESCAFE® 3in1.

Може би никой не е очаквал да види Любо в R’n’B клип, но ето, че това е факт. Комбинацията между Гетомен и Любо дава като резултат стилна и мелодична музика, джазирана на някои моменти. Внушението на песента е доста по-различно от тежкия хип-хоп, с който сме свикнали да свързваме Хората от гетото. И все пак почитателите на Гетомен ще го разпознаят безпогрешно. Включванията на английски на Любо - един от най-ценените български изпълнители в последно време - внасят изключително приятната и характерна за него атмосфера.

Видеоклипът към песента е заснет в киноцентър „Бояна”. Декорът е точно копие на няколко нюйоркски улици и създава изключително впечатление за реалност. Режисьор на клипа е известният фотограф Данаил Щърбанов, който има две първи награди от рекламния фестивал „Рекламна антена”.

Историята в клипа е за мъж, срещнал любовта на живота си. Той е решен да промени начина си на живот, за да не я загуби. Ролята на приятелката изпълнява красивата мулатка Мариам, която и в действителния живот е приятелка на Гетомен. В клипа можем да видим за малко и някои от рап изпълнителите на Ghetto Productions – Meчока, Били Хлапето, Трафика, G Dogg, както и съвсем скоро присъединилия се към него ветеран Камората. В клипа участва и Диана Алексиева, която в момента защитава честа на България в предаването Форт Бояр. На снимачната площадка беше и Васко Теслата - първият български рап продуцент, който засне филм за творческия процес около създаването на видеото.

„Аз и ти” е заглавна песен към предстоящия последен албум на Хората от гетото – „Последен епизод”, който ще излезе през 2009 г.

Идеята за създаването на обща песен на Гетомен и Любо се заражда още през 2005 г., но минават 3 години, докато общият им проект е факт.

С песента „Аз и ти” на Хората от гетото и Любо NESCAFE® 3in1 продължава традицията си да подкрепя едни от най-прогресивните български музиканти. По този начин досега бяха подкрепени Лора Караджова и мегауспешните Ъпсурт с „3 в 1 – неочаквано добра комбинация”.