Близо 2000 души ще гледат безплатно звездите на Туборг Грийн Фест 2007

Близо 2000 души ще гледат безплатно звездите на Туборг Грийн Фест 2007

28 ГЊГ Г© 2007 | Carlsberg Bulgaria

Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, Pink, INXS и Michael Bolton са сред звездите, които феновете ще могат да видят на живо

Близо 2000 българи ще могат да спечелят безплатен билет и да видят на живо звездите, които ще изнесат концерти в рамките на ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ 2007. Инициативата стартира на 1 юни 2007 г. с концерт на INXS в София. Петима от късметлиите, спечелили билет за концерта, ще бъдат поканени на лична среща с групата в деня на репетицията им, 31 май.

ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ 2007 включва концерти на Pink и Michael Bolton в столицата през юли, както и участието на Beastie Boys на фестивала Exit в Сърбия. 500 щастливци пък ще имат възможността в компанията на свой приятел да видят шоуто на Red Hot Chili Peppers на 26.06.2007 г. в Индижа, Сърбия. Транспортът и билетите за концерта са осигурени от Карлсберг България АД, които реализират ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ в България за първи път това лято.

При поръчка на наливен Туборг в заведения феновете ще получават специална скреч карта, с която могат да спечелят една от близо 100 000-те награди, които ще бъдат раздадени в промоцията. Всеки над 18-годишна възраст, който иска да посети концертите, ще трябва да изпрати като SMS верен отговор на въпроса “The Fun Starts Here” е рекламното изречение на коя марка бира?” и да посочи името на концерта от ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ, който би желал да посети (например: TUBORG INXS) на кратък номер 1041, достъпен за всички мобилни оператори в страната. След като бъде изпратен валиден SMS, от съответния мобилен оператор ще се връща отговор за датите на теглене на печелившите чрез лотария. Наградите ще се получават на място в заведението или в офиса на Карлсберг България АД. Повече информация за програмата на ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ и правилата на промоцията може да бъде открита на www.tuborg.bg.

Традиционно, Туборг радва феновете на хубавата музика. Само през 2006 г. над 30 000 души посетиха най-грандиозното музикално събитие в България – концертът на Depeche Mode в София, който беше организиран със съдействието и подкрепата на Туборг. 1 000 от феновете на легендарната група спечелиха своите билети в националната промоция на Туборг, а допълнително един от участниците в промоцията имаше възможност да заведе двама свои приятели на един от най-големите европейски фестивали Roskilde в Дания, който Туборг традиционно подкрепя заедно с най-големия фестивал на Балканите – Exit в Сърбия.

Благодарение на Туборг, през 2006 година българските фенове се насладиха на Depeche Mode, Duran Duran, Simply Red и Brian Adams само в рамките на шест месецa.