Най-добрите NESCAFE моменти вече са на  Моста на НДК

Най-добрите NESCAFE моменти вече са на Моста на НДК

24 Îêòîìâðè 2008 | Nescafe

На Моста на НДК, могат да бъдат разгледани 46-те снимки – финалисти във фотоконкурса „NESCAFE МОМЕНТИ”. Експозицията беше открита от Даниела Серданова – водеща на токшоуто „Смяна на местата”. Специални гости бяха Йордан Панков - маркетинг Група Напитки, Нестле България и член на журито, и Десислава Паунска – творчески директор на Агенция „Прима”, за да споделят впечатления си за конкурса, участниците и изложбата.

„NESCAFE МОМЕНТИ” е подарък от сърце от екипа на Нестле България към почитателите на марката. Защото за нас всеки човек е специален, всеки момент за него и негово кафе е уникален, неповторим и много личен. Ние знаем за емоцията, с която ви зарежда вашето кафе и решихме да ви дадем възможност да я споделите с всички” – сподели Йордан Панков.

На откриването присъстваха всички участници в конкурса, чийто снимки бяха избрани за участие в изложбата. С много усмивки и добро настроение финалистите не пропуснаха възможността да се снимат до собствените си фотографии, представени на емблематичното за столичани място – Моста на въздишките.

Домакинът на събитието NESCAFE, не пропусна и този път да почерпи гостите си с гореща чаша от ароматната напитка.

„Не забравяйте докато споделяте вашите NESCAFE моменти, да разменяте местата си, или поне само чашите, стремейки се да научите нещо повече за другия - най-малко това, с колко захар пие кафето си” – пожела на победителите и гостите Даниела Серданова, преди да „пререже лентата” на първата фотографска изложба на NESCAFE.