Български момичета танцуваха за един от най-известните денс клубове в света

Български момичета танцуваха за един от най-известните денс клубове в света

23 ГЊГ Г© 2007 | United Partners

Първият от световните кастинги за go-go танцьорки на Amnesia Ibiza се проведе в България

На 18 май, като част от програмата на SEEME 2007 (South Eаst European Music еvent), се състоя кастинг за go-go танцьорки за един от най-добрите хаус клубове в света – Amnesia Ibiza, Испания. Подборът на момичетата се проведе в Бална зала на Военния клуб в столицата, под звуците на музикалното изпълнение на DJ Lion. Всяка участничка от първия тур на кастинга танцуваше около 1-2 минути под професоналното око на мениджъра на Amnesia Ibiza Даниел Магдалена. Сред младите и талантливи танцьорки, представителки не само на София, но и на регионалните ни градове, само 9 бяха избрани да преминат във втори кръг и да се доближат с една крачка до прекрасните плажове на Испания и до легендарния клуб Амнезия. Изпълненията на момичетата бяха заснети и ще бъдат оценени от мениджърския екип на Amnesia Ibiza.

Екипът на Amnesia Ibiza тръгва по света в търсене на go-go танцъорки като първата спирка от турнето им беше в България. Изискванията към кандидатките са те да бъдат млади (между 18-25 години), позитивни и в добра физическа форма. Победителките ще могат да танцуват под звуците на най-добрите ди джеи в света през новия летен сезон на Amnesia Ibiza, Испания. Избраните момичета ще работят от 5 до 6 дни на седмица, като трябва да останат в рамките на минимум 30 дни на работа в най-горещия клуб на острова – Amnesia. Клубът ще покрие транспортните разходи и нощувките на избраните танцьорки по време на престоя им в Ibiza, Испания.

Същият ден, Amnizia Ibiza за първи път направиха свое парти в България, което беше част от най-големия музикален фестивал, конференция и изложение в Югоизточна Европа – SEEME. Специално за партито в “4КМ” пристигнаха световно известните танцьори Drag Queens. Феновете имаха възможността да чуят и известните диджеи, резиденти на клуб Amnesia Ibiza - DJ Mar-T и DJ Les Schmitz.