Завистта на Пирин фолк амбицира Румина за още призове

Завистта на Пирин фолк амбицира Румина за още призове

10 Ñåïòåìâðè 2008 | Infotech.bg

Поп-фолк певицата спечели с глас публиката в Сандански

След като грабна най-престижната награда на Пирин фолк – тази на публиката, поп-фолк звездата Румина се амбицира да печели още и още отличия. Това е първият сериозен приз в кариерата на красивата блондинка, която изгря на фолк-небосклона с парчето “Жестока”.

“След като взех отличието на публиката, усетих доста завист, но това ме амбицира още повече – да правя хубави песни, да радвам феновете си и да печеля още награди. Това че някои хора ме поздравяват през зъби, няма как да накърни самочувствието ми” – коментира чаровната Румина. Около 70% от присъстващите на музикалния форум гласуваха за блондинката. Интересното е, че и журито беше напълно съгласно за решението на публиката.

Румина изви глас на авторска македонска песен „Вдигни очи към Пирина”. Песента е по музика и аранжимент на Максим Горанов и текст на Дали Иванова. Изпълнителката нямаше никакъв проблем с перфектното й изпълнение, тъй като е завършила пеене и солфеж в Пловдив.

Плътно до фолк-фурията в Сандански бе и приятелят й, с когото са заедно от 8 месеца. Той я подкрепя във всяко едно отношение и единственият му недостатък, според блондинката е, че е много ревнив.