Горещо парти даде старт на енергийната напитка BURN

Горещо парти даде старт на енергийната напитка BURN

23 ГЊГ Г© 2007 | APRA Porter Novelli

Зрелищно парти се развихри във вторник вечерта, 22 май, в клуб Black Box. Сексапилният Алфредо Торес затвори в горяща клетка невинна ученичка, която се преобрази в чувствена красавица и разгорещи страстите сред присъстващите. Мистериозни огнени изкусители приканваха гостите да се отдадат на забранени удоволствия. Черни загадъчни маски очакваха всички още на влизане. Посветените в ритуала burn се забавляваха цяла нощ в компанията на сексапилни танцьорки, по случай лансирането на новата енергийна напитка burn. Събитието е първото от серия партита, които ще представят напитката в избрани нощни клубове в цялата страна.

burn e енергийна напитка, предназначена за млади и разкрепостени хора, които обичат да се забавляват. Формулата съдържа по-високи нива на активните съставки таурин и кофеин и е специално създадена за “нощните птици”, за да издържат на купона до сутринта. Първичната енергия на напитката възпламенява сетивата и обещава хиляди нощи без никакви ограничения. Черната алуминиева бутилка, пламъкът на опаковката, както и яркочервеният цвят на самата напитка също са сред елементите, които отличават burn според консуматорите.

С лансирането на burn, Кока-Кола навлиза в категорията на енергийните напитки в България. Представянето на продукта ще бъде подкрепено от комуникационна кампания, включваща телевизионна и външна реклама, Интернет, промоции и присъствие на марката в най-посещаваните нощни клубове в страната.

~~

burn
Can you take the heat?