Анжел прави задръстване заради две блондинки

Анжел прави задръстване заради две блондинки

19 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2008 | Infotech.bg

Едва ли някой се съмнява в липсата на случайност в съвпадението на името Ангел, наличието на ангелски глас и обещанието за горещи страсти и пясък в банския. Това е само началото на представянето на новата звезда на поп-фолка Анжел. Синеокият изпълнител дебютира с оркестър "Кристал" преди няколко дни, но песента им "100% любов" вече е в ТОП 10 на летните хитове. За да е сигурен в успеха си, Анжел обиколил всички квалитетни заведения в столицата и по Черноморието. Турът му завършил с усмивка и задовобство, тъй като се уверил, че парчето е сред най-поръчваните и най-въртените в кръчмите и дискотеките. Отзивите за песента в интернет, както рядко се случва, са само положителни. Като добавим и изпепелявите сини очи на Анжел с 300 дяволи в тях, както се пее в песента, славното бъдеще на 22-годишния певец е гарантирано и неизбежно.

Освен феновете на поп-фолка гласовитият представител на зодия Козирог успя да вдигне на крак и катаджиите в Слънчев бряг. От пазарените 8 красавици, които щели да участват в клипа, се оказало, че ще удържи на думата си само една. Анжел и Краси от оркестър "Кристал" моментално хукнали да спасяват положението, разчитайки на сините очи на певеца. "Още на първия светофар видях две блондинки, които ми взеха ума. Казах на Краси, че това са моите момичета и ако те се навият да се снимат, никакви други хубавици няма да ми трябват. Колегата беше доста скептично настроен и докато се чудехме как да подходим към русокосите красавици, успяхме да направим задръстване, предизвиквайки гнева и на шофьорите, и на полицаите", през смях разказва Анжел.

Междувременно той се представил на блондинките, но те, разбира се, не му повярвали. "Помислиха си, че ще ги отвлечем, даже ми го казаха в очите. Краси обаче се зае да им обясни ситуацията, каза им къде ще снимаме, с кого ще снимаме и други подробности. После двете русенки ме подложиха на очна ставка и като се увериха, че всичко съвпада, се съгласиха да се снимат в клипа", разказва Анжел. Оказало се, че Таня и Ива току-що са пристигнали в Слънчев бряг, при това - с родителите си. Бащата на едната хубавица постоянно звънял на дъщеря си, но тя била толкова погълната от ролята си на изкусителка в клипа, че не счела за необходимо да му вдига телефона. Снимачният ден преминал безпроблемно и много весело в хотел "Котва", както и пред хотела на колежката на Анжел Мариана Калчева. Освен с нея той е приятел с Тони Дачева, Борис Дали, Джордан, Ерик, Галена.

Въпреки че е съвсем отскоро в поп-фолк ефира, Анжел вече чува за себе си клюки, които нямат нищо общо с истината, но не се притеснява изобщо, защото знае, че тепърва ще научава нови неща за житието и битието си.

Сладкогласният изпълнител отказва да признае дали си ляга вечер сам. "Приемете за истина, че нямам приятелка", с лукава усмивка споделя Анжел, а сините му очи поръсват думите му с още категоричност. Фактът, че е възпитаник на софийския ТОХ, прави певеца още по-апетитна хапка. Освен това той вярва в думите на песента си и в съществуването на 100-процентова любов. Текстът на песента е дело на текстописката Свобода Даскалова, която е и кръстница на певеца с паспортно име Ангел. Като такъв той участвал на фестивала "Пирин Фолк" преди 2 години, когато усетил липсата на голяма и мощна компания зад гърба си. Независимо как ще се наредят нещата в тази посока за в бъдеще, Анжел е категоричен, че ще прави песни, които половината българи да пеят, а другата половина - да слушат.