Дуетът Андреа и Кости превзема Румъния с шоу на 17-ти

Дуетът Андреа и Кости превзема Румъния с шоу на 17-ти

13 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2008 | Infotech.bg

Два дни след последния концерт на Пайнер в Благоевград, русото изкушение на фолка Андреа си стяга куфарите за чужбина. Тя получи покана от сценичната си половинка Кости да пеят заедно на грандиозно музикално шоу в Румъния. На сцената на 17 август хитовият дует ще изпее убийствената песен “Само мой”, както и новото попълнение в репертоара им “В мен”, чиято премиера пред публика ще е именно в северната ни съседка. Песента съвсем скоро ще се сдобие и с доста провокативен клип, който отново ще е дело на режисьора Люси Иларионов. Музиката и аранжимента на “В мен” са дело на талантливия румънски музикант Кости, а текста на Росен Димитров.

Със поглед мръсен във мен,
тръгни със устни по мен,
не се откъсвай от мен!

Не ми прощавай докрай!
И всичко късай докрай!
Във мен те пускам докрай!

Поканата отправена към Андреа, дошла след участието на Кости в два от концертите към турнето. Румънската мега-звезда бил ужастно впечатлен от готическото шоу на изпълнителката, която от месец претворява на сцената фрагменти от “Фантомът от операта”, с участието на балет Веда джуниър.

Ден след вихъра на Андреа и Кости в Букурещ, двамата ще “свалят всички дрехи и задръжки”, за да останат по бански на плажа в Констанса. Там отново ще изпеят двете си дуетни парчета и ще дадат интервю за най-известното шоу в Румъния.