DJ, Take Me Away е най-въртяното българско парче у нас в момента

DJ, Take Me Away е най-въртяното българско парче у нас в момента

08 Þëè 2008 | Infotech.bg

Песента DJ, Take Me Away на Deep Zone & Balthazar е най-високо класираното българско изпълнение тази седмица (периода 30.06 – 6.07) в новия официален еърплей чарт у нас. Класацията, който бе представена миналата седмица, се базира на данните по излъчвания на песните в радио- и тв-ефира у нас и се прави от международната компания Nielsen Music Control.

Въпреки, че бе издадено още преди няколко месеца, парчето на Deep Zone & Balthazar продължава да бъде най-въртяното българско изпълнение у нас. В същото време в телевизионния ефир се завъртя нова версия на песента, която е с по-лятно и хаус звучене, и която феновете и музикалните редактори харесват дори повече от оригинала. Компаниите, които издават трака извън България, също залагат на тази версия на DJ, Take Me Away и включиха именно нея в многобройни компилации. Видеото бе пожелано и от ToCo International, които ще го разпространят в целия свят.

Докато се радват на голям международен интерес и прекрасен еърплей в радио- и тв-ефира, Deep Zone, Balthazar и JackRock продължават и със своето четвърто национално турне “R.E.D. National Tour”. Тази седмица диджеите ще посетят Пазарджик (сряда), Смолян (четвъртък), Пловдив (петък) и Стара Загора (събота).