Кали иска да пее със Стефани и на следващия концерт

Кали иска да пее със Стефани и на следващия концерт

21 ГЊГ Г© 2008 | Infotech.bg

Звездата остана впечатлена от гласа на 16-годишната певица

„I want to break free” на Queen прозвуча по нов, вълнуващ начин на последния голям концерт в „Пей с мен”, когато я изпя новосформираното трио – Кали, Любен и Стефани – екс-половинка на напусналата шоуто Софи Маринова. След като Кали покани младото момиче да пее с нея и Любен и по този начин я спаси от приключване на участието й в „Пей с мен”, стана ясно, че певицата е останала много доволна от сътрудничеството си с 16-годишната изпълнителка. „Стефани е чудесна, с много специфичен глас. Радвам се, че тя се съгласи да остане и да пее с мен и Любен. Да работим заедно беше много приятно и се надявам и в следващия концерт да се присъедини към нас”, каза Кали. Дали това ще бъде възможно обаче ще научим в лайф изданието на „Пей с мен” в сряда, когато ще бъде съобщена новата задача за звездните дуети.

Кали е позитивно настроена за предстоящите събития. „Щастлива съм, чувствам се чудесно и мисля, че това си личи и на сцената. Работата ме зарежда страхотно, както и семейството ми- сподели певицата. - Наскоро отпразнувахме 9-ия рожден ден на сина ми Жорко и още съм преизпълнена с положителни емоции.”

Кали сподели, че е успяла да подреди професионалните си ангажименти така, че да има достатъчно време да организира подобаващо празненство на сина си. „Празнувахме в детски парти център, с много приятели на Жорко. – разказва тя. - Аз му подарих страхотно бъги, на което той много се зарадва, а моя близка приятелка от „100 грама сладки” го изненада с огромна торта.”

След кратката почивка Кали отново се върна към работния си график на репетиции и участия и с нетърпение очаква новата задача в „Пей с мен”, която ще стане ясна тази вечер.