Два аромата с едно име - NOW

Два аромата с едно име - NOW

21 ГЊГ Г© 2007 | http://www.fashion.bg

AZZARO създаде двойка аромати, уникални по своята същност, форма и усещане за споделяне. Те се възприемат като талисман на всяка връзка – талисман на любовта.

Нейната същност.

AZZARO NOW WOMAN в дамския формат изразява незатихващо внимание задържано в дланта на ръката. Неговото впръскване я прави фантастично свежа, елегантна, нежна, мистериозна и супер секси. Тя подава сигнали, които докосват и очароват, и които деликатно кодират покана за споделяне. AZZARO NOW WOMEN оповестява тотално нов вид женственост, извиращ с голям потенциал от ароматната вселена на неочакваната среща между мъжа и жената. Това сладко флорално ухание се отличава с ритъма на аромата, едновременно оцветен в нюансите на дъгата и впръскан с чувствени детайли. Първоначално се улавят връхните нотки на това творение в техните пропорции, а в последствие различните комбинации от тях. За да почувствате останалата част от аромата просто се оставете да бъдете ръководени от играта на контрастите, което неминуемо ще разкрие едно наистина стилно изпълнение. Невероятното ново поколение алдехиди отвежда в третата величина на разтапящ се металичен ефект. Неговата завършеност идва от дъха на амбров ром и бял чай. Ескалирайки чистите дървесни нотки разгръщат силната чувственост на аромата. Елегантните бели цветя бергамот, тиаре и жасмин са обвити в аква-свежест, с която взаимодействат в перфектна реакция.

Неговата същност.

AZZARO NOW MAN развива изкуството да бъдеш част от нещо по-висше. Неговата ароматна сфера е скоропреходен вход към средата, в която той и другите като него биха могли да изберат да живеят. Той излъчва пречистено удоволствие и просто възхищение - умерено и благоразумно. Повече от сигнатура, неговата аура е манифест на съблазняването. Тя пресича огъня и леда, и подправя срещането на погледите с противопоставянето на разума и чувствата. Този дървесно-зелен аромат вибрира от самото впръскване до пълното изчистване на аромата, като му придава постоянно напрежение. То е изградено на основата на специфичен екстракт, който буквално вълнува аромата от връхните нотки до неговата база. Тази металическа ударна вълна парфюмеристите омекотяват комбинирайки копринената топло-студена двойственост на аромата. Пулсацията на формулата никога не притихва и това се дължи на успеха на нейните природни и футуристични нотки. Когато аромата ни обгръща, усещаме постоянно преаранжиране на ниско и високо смолисти нотки, които трептят върху голата кожа. Ерата на флоралната мъжествена идентичност настъпва. Създава се напрежение от факта, че AZZARO NOW MEN е наречен “замразен метал”. Но всъщност тази фраза носи значението на предозиране с розов окис, чиито аспекти пробуждат усещането за метал, нитроген, ледено изпарение… накратко, усещането за почти неземна хладина. Той оставя следа от топящ се замразен метал взаимодействащ с плавей, който осигурява солиден вибрантен резонанс. В по-нататъшното възприемане на аромата виолетови листа и кардамон съединяват естественото и свръхестественото. След това се развива свежестта на бялата еленова кожа срещайки странната плътност на амброво-дървесния мирис на лишеи.

AZZARO NOW

Флирта на двата флакона.

АZZARO NOW два аромата за обитателите на една и съща планета: когато флаконите се съберат техните линии пасват идеално и почти се сливат. Чрез стила на тези меки форми е постигнатия високо технологичен био-дизайн, чрез който успява да изрази недвусмислена чувственост. Играта на извивките, цветовете и мекотата на стъклените флакони – гладки, като че ли са ръчно полирани. Сетивна прецизност свързва стъклото и светлината. Капачките съобразени с индивидуалността на всеки флакон са подобни на нервни окончания, изразяващи хроматична обвързаност между двама партньори. Нейният аромат е облечен в стъкло отразяващо цветове на дъгата, а неговият в опушено стъкло. Крайните напълно завършващи детайли са въздушни мехури в средата на флаконите, където те се срещат един друг.

Дамската опаковка.

AZZARO NOW WOMEN е преклон пред искрящата женственост. Очарованието на розовото, като препинателен знак в играта с цветовете на дъгата, бялото и огледалното. Дамският флакон символизира новата жена, комфортно изтегната, готова да съблазнява.

Мъжката опаковка.

AZZARO NOW MEN представлява дъх на зелен анасон, вълна от металическо излъчване и дребноцветна теменуга – елегантни зелено-бронзови нюанси със свръхсъвременен ефект. Флаконът, настанен на една страна, винаги готов да бъде взет в ръка.

Двете линии:

AZZARO NOW 30ml - дамски и мъжки 54 лева
AZZARO NOW 50ml - дамски и мъжки 84 лева
AZZARO NOW 80ml - дамски и мъжки 110 лева
AZZARO NOW лосион за тяло - дамски 47 лева
AZZARO NOW деодорант стик - мъжки 35 лева