Благотворителен ревю спектакъл  издание -  абитуриентска мода

Благотворителен ревю спектакъл издание - абитуриентска мода

12 Ìàðò 2008 | Infotech.bg

На трети март от 18 часа в ресторанта на хотел МАРИЦА се проведе благотворителен ревю спектакъл издание - абитуриентска мода.

Инициатори на благотворителния ревю спектакъл са Маринела Арабаджиева собственик на Виктория груп, Минка Петрова стилист и майстор гримьор и модната продуцентка Ангелина Тодорова.

Организатор е продуцентска къща ONLY ONE, която организира спектакли на които се представят утвърдени модни марки в различни браншове и продуцира различни модни формати.

Участие взеха модни и търговски марки, които изцяло ще подпомогнат девет абитуриенти от два детски дома -“Княгиня Мария Луиза” и Родопски Пансион - гр. Пловдив в подготовката за абитуриентския им бал. Спектакъла се осъществи с любезното съдействие на ВИКТОРИЯ ГРУП и Хотелски комплекс МАРИЦА.

Колекциите бяха показани от топ моделите на агенциите – Маринела и Фейс. Мистър България 2006 - Лъчезар Тодоров и Мистър България 2007 - Иван Терзийски участваха в представянето на колекциите мъжка абитуриентска мода. Специално за спектакъла от Гърция пристигна и топ модела на Агенция Фейс Димитрис Манчев.

В благородната кауза за подпомагане на бъдещите абитуриенти се включиха: РОЗА ИМПЕКС като генерален спонсор и компания която ще предостави възможност за професионална реализация на бъдещите абитуриенти; МКАР- представител на BMV за България,осигуряващ кувертите и също предоставящ възможност за работа; модните къщи, КАРИНА- Карнобат, ПРИНЦЕСС, ИВИА, ШИК и ЛАЗАРИНИ от Пловдив,ПЕПИТТА-Пазарджик и ДИМОРА-Асеновград ще осигурят облеклата за балната вечер. Модните къщи Карина,Лазарини,Принцес,Ивиа и Шик представиха най-новите си колекции абитуриентска мода.

Любезен партньор на проявата е Фирма ОЛКОМ, представител на LUMENE за България която не само поднесе подаръци но и ще подсигури техния грим на самия бал изработен лично от майстор- гримьор Минка Петрова.

За прическите в нощта на бала ще се погрижат от студио за красота A&D - Пловдив.

Стилист на спектакъла – Минка Петрова – майстор-гримьор и собственик на първия професионален учебен център “Beauty make up“ и официален гримьор за козметичните марки LUMENE и ISA DORA.

Режисьор постановчик на спектакъла Ангелина Тодорова – моден продуцент и режисьор на модни спектакли и форуми-продуцентска къща ONLY ONE. Официален фотограф – студио ”ALEXSTAND”. Водещ Александър Георгиев