Astella’s Black Label тоалети създават нов стандарт на живот

Astella’s Black Label тоалети създават нов стандарт на живот

14 Ôåâðóàðè 2008 | Infotech.bg

С елегантна и стилна фотосесия Astella Atelier представя новите си Black Label тоалети, създадени от лимитираната серия дизайнерски платове на марката. Всеки един от тях е еманация на впечатляваща креативност, съчетана с най-актуалните модни тенденции. Изработени от платовете на Astella за Lusi Ricamificio Пролет-Лято 2009, те постигат едно съвършено единение на естетика и престиж, една нова философия за хармония между стилна визия и лукс във всеки детайл.

Клуб Black Label е единственото място в нощна София, чийто бутиков дизайн отговаря на високите стандарти за интериор на снимките. Обстановката, която грабва вниманието с блясък и разкош, кореспондира с усещането за лукса на haute couture моделите. Съчетанието на злато, кожа и масив подчертава ефирността на елегантните тоалети, които сякаш са плод на божествено вдъхновение.

Манекените, с които е заснета фотосесията, също са с “черен етикет” – това са едни от най-търсените лица у нас – Ирена Милянкова и Генадий Ников. Синеоката красавица облича първата уникална рокля, ушита от платовете на Astella. Тоалетът преобразява в човешка форма разцъфнала японска роза. Полата от бледо розов (салмон) сатен, избродиран с флорални мотиви, представя нежността на листата, бюстието е опасано от преплетени свободно висящи листа, а лианите, увити около тялото на розата, са ръчно направени от копринен шифон, фиксиран с мулаж към роклята. Силуетът е издължен и грациозен, втален в горната си част и разкроен под талията.

Генадий представя мъжката серия на Astella. Първият мъжки модел на Astella е създаден от плат Валентино Super 150s от най-фина студена вълна в комбинация с кашмир в опушено черно с дискретни червени райета. Платът тежи само 175 гр. на лин. м. и е с тънкост на влакното едва 15 микрона. Костюмът е направен от поръчкови елементи и следва една класическа изчистена линия.

Стайлингът на фотосесията е дело на самата дизайнерка, фотограф е Дилян Марков, грим – Иво Андреев, коса – Васил Атанасов. Уникалните фотоси ще бъдат презентирани в най-престижния италиански Haute Couture Book Moda, а един от кадрите вече е избран за корица на списание “Сватба”.