15 години Мис Каприз – много гости, настроение и специално обяснение в любов от Мариана Попова

15 години Мис Каприз – много гости, настроение и специално обяснение в любов от Мариана Попова

28 Íîåìâðè 2007 | Infotech.bg

Вчера в столичния PR club над 500 гости отбелязаха 15-ия рожден ден на веригата пицарии Мис Каприз. Точно в 21 часа на сцената бе изнесена огромна торта, която собствениците на Мис Каприз Стоян Иванов и Живко Живков разрязаха, докато Мариана Попова и Орлин Горанов пееха Happy Birthday, подкрепяни от гостите. Те изпълниха дуетната си песен на испански Lejos и представиха за първи път новия си дует на български “Докато питаш”.

Елегантни готвачки посрещаха гостите на партито, изненадвайки ги още на вратата с подарък от Мис Каприз.

Орлин Горанов освен като брилянтен певец се изяви и като водещ. Той взе микрофона, за да приветства всички гости, дошли на партито на “Тази малка сладка мис, гордост за двамата татковци”, и не го върна изобщо. С финес и непринуденост повдигна настроението още в началото на партито, като започна изпълнението си с рефрена “Отново е вечер, пак съм в Мис Каприз...”

Мариана Попова изпя специална песен за Стоян Иванов и каза, обръщайки се към представителите на медиите: “Можете да напишете, че официално съм влюбена в Стоян като човек.”

Третият виновник за доброто настроение на гостите Любо цял ден бе на снимки за клипа на втория си сингъл “Говори ми на Ти”, което не му попречи да изкара на дансинга тези, които до този момент не се бяха престрашили да покажат танцувални умения.

Партито уважиха партньори и популярни личности, сред които кметът на район Искър г-н Йордан Томов, представителят на Lavazza за България Мирослав Пейчев, успешният архитект Калин Диков, който отскоро е известен и като дуетна половинка на Благовест Аргиров, Камен Балкански от “Програма медиа България”, собственикът на клуб “Неро” Николай Методиев, Руслана Попова от “Голямата уста” и собственичката на модна агенция “Интерсаунд” Ирина Папазова, придружена от дъщеря си.

15-ата годишнина на Мис Каприз беше подкрепена от мащабна имиджова кампания “Искаме ви щастливи”. Юбилеят дойде и с нова торта, която допълва предложенията при замразените мусови торти, които се произвеждат по уникална технология.

По случай 15-ата си годишнина Мис Каприз покани в екипа си двама нови специалисти в областта на производството и продажбата на замразени продукти. Веригата пицарии има амбиции да се развива като марка и на международните пазари, като предвижда като начало стъпване в страните от региона. През 2008 г. веригата ще порасне с още едно ново и модерно заведение на територията на София.