Калина Попова - Звезда от първия ден в живота си

Калина Попова - Звезда от първия ден в живота си

21 Íîåìâðè 2007 | Infotech.bg

На 26.11.2007 г. от 20:30 ч. в столичния „Дом на киното“ ще се състои премиерата на игралния филм „Кажи „Здравей” на татко!”, където малката Калина Попова участва.

Калина Попова е хлапе, „орисано” да бъде медийна звезда. Тя се ражда в ефира на едно от най-известните и скандални предавания в българския ефир. И от този най-първи дебют следват италиански продукции, български продукции, рекламни ТВ клипове, Калина следва неотстъпно пътя на майка си. А на майката – Симона Попова се пада ексцентрична роля и в киното. Във филма „Кажи „Здравей” на татко!” тя играе родилката Ади, която изоставя недъгавото си новородено бебе и го замества с чуждо – но здраво и красиво. Какви са последствията от този абсурден избор двадесет години по-късно? Какво се случва, когато едно дете разбере, че целият му живот е лъжа? Лъжа, която превръща драмата във въздействащ трилър – дали това е краят или началото на един ужас?

Съдбата на съвременното дете, блуждаещо между заслепяващата привлекателност на прожекторите и между истинското и неподправено детство, ролята на майката в този избор, отговорността да бъдеш именно майка и в същото време човек, да запазиш себе си или да се отдадеш напълно, са темите, над които разисква Симона Попова и в киното, и в реалния живот.