Благотворителна прожекция на триизмерна битка представиха NESQUIK PLUS и MTEL IMAX

Благотворителна прожекция на триизмерна битка представиха NESQUIK PLUS и MTEL IMAX

09 Íîåìâðè 2007 | Infotech.bg

Гала, Юлияна Дончева и Бате Енчо посрещаха децата в киното

На 7 ноември, NESQUIK Plus донесе коледния дух на деца, лишени от родителска грижа. Малчугани на възраст от 3 до 16 г. от домовете „Св. Иван Рилски”, София и „Л. Баръмов”, с. Доганово станаха първите зрители в новия сезон на „Дядо Коледа срещу Снежния човек 3D”, който се излъчи в в Mtel IMAX. Празнично настроение, подаръци и чаша с любимата какаова напитка на милиони деца по света NESQUIK Plus бяха само част от изненадите за най-малките в специалната за тях вечер.

Патроните на събитието Гала, Юлияна Дончева и Бате Енчо посрещнаха малчуганите и си направиха снимки с тях. Любимецът на най-малките таланти в България Бате Енчо приветства младата публиката в киносалона и ù пожела: „Доброто да царува!” Коледни шапчици украсиха главите на деца и възрастни, а Дядо Коледа и Снежният човек играха с малките зрители във фоайето на киното.

През новия сезон, който стартира на 9 ноември, NESQUIK Plus и Mtel IMAX канят малки и големи да се включат в най-смешната битка на годината. Кой е любимецът на зрителите – Дядо Коледа или Снежният човек – това ще разберем на 21 декември. За всички участници, пуснали писмо в пощенската кутия в киното или на адрес koleda@mtelimax.com, ще има награди.

Тези и още много други забавления и изненади от NESQUIK Plus и Mtel IMAX очакват посетителите на прожекциите през празничните уикенди във фоайето на киното.