18-годишната Звездица Алексиева стана „Мис Благоевград” 2007

18-годишната Звездица Алексиева стана „Мис Благоевград” 2007

05 Íîåìâðè 2007 | PRofile

Заминава до месец за “Модел на Света”

Конкурсът Мис Благоевград 2007 се проведе в зала “Яворов“ на Американски университет в гр. Благоевград с генералната подкрепа на Булгартабак. Гала вечерта е едно от най-големите светски събития в югозападна България, на което присъстваха важни светски личности, значими икономически фигури, интелектуалци.

18-годишната Звездица Алексиева спечели титлата „Мис Благоевград” 2007 през уикенда. Директорът на световния конкурс “Мис Модел на света” Барбарос Юксел присъства на събитието по покана на агенция “БГ Моделс”. В конкурса взеха участие 20 красавици от Благоевград и региона. Подгласнички на „Мис Благоевград” 2007 са Моника Павлова на второ място и Мая Георгиева на трето.

Поп изпълнителката Анн Джи и нейния балет забавляваха вип гостите, а в ролята на водещи бяха випбрадърката Маги Желязкова и Станимир Хасърджиев.

Претендентките за короната преминаха през серия от регионални кастинги в градовете Кюстендил, Дупница, Сандански, Петрич, Гоце Делчев и Благоевград. Момичета от югозападна България се бориха за титлата.С модни дефилета бе предствена новата колекция на Батибалено. Актрисата Деси Зидарова, Руслана Попова – 'Голямата уста', Мисис Свят Румяна Маринова, медийния консултант Наско Лазаров и Веселина Ангелова собствек на БГ моделс оценяваха кандидатките в престижния конкурс за красота.

Спечелилата титлата Звездица Алексиева “Мис Благоевград 2007” за първа година, ще защитава авторитета на българската хубост на световния конкурс “Лице на Света” , който ще се проведе в Китай. На 21 ноември красавицата ще лети за световния конкурс, където ще остане близо месец. Там тя ще смени 6 пет звездни хотела и усилено ще се подготвя за големия конкурс. До тогава разкрасителни процедури Звездица и специални програми ще вае в СПА център Хармония. За нея ще се грижат и трима специалисти по хранене, фитнес и рехабилитатор. По специален Вега тест красавицата ще премине под контрол какви храни понася организма й и кои не.