Дита фон Тийз пред списание ROUGE: „Искам да изнеса представление в България”

Дита фон Тийз пред списание ROUGE: „Искам да изнеса представление в България”

25 Îêòîìâðè 2007 | Fashion.bg

За първи път кралицата на бурлеската и модна икона Дита фон Тийз се появява на корицата на българско списание със специална фотосесия и ексклузивно интервю. В ноемврийския брой на списание ROUGE бившата съпруга на скандалния Мерилин Менсън признава, че в момента няма сериозна връзка, но ходи на срещи. „Никога не съм изневерявала на любовниците си, дори когато са заслужавали да го направя!”, откровена е Дита. Тя твърди, че мъжът, който ще спечели сърцето й, трябва: „да бъде мил с хората, да има добри обноски и да не взима отвратителните наркотици, които те карат да се държиш глупаво и подло”.

Пред списание ROUGE прочутата стриптийзьорка и актриса споделя, че иска да изнесе представление в България и разкрива, че най-важното в работата й е „личната харизма, способността да покажеш своята скрита същност и талантът да пренесеш хората в света на фантазиите”.

Фотосесията за ROUGE е реализирана от известния американски фотограф Майк Руйз. На снимките Дита е с руса коса, а малко хора знаят, че тя е естествена блондинка.

Ексцентричната модна икона признава, че е обсебена от блясъка на Холивуд от средата на миналия век и издава, че в момента пише книга, „която учи как да създаваш носталгична и ексцентрична красота”.

Цялото интервю и уникалната фотосесия на Дита фон Тийз ще намерите в ноемврийския брой на списание ROUGE. Изданието ще е на пазара от 29 октомври с цели 232 страници идеи за красотата, модата и стила на модерната жена.