Алфа радио закрива сезона в Ибиса с десет  часа музика на живо

Алфа радио закрива сезона в Ибиса с десет часа музика на живо

05 Îêòîìâðè 2007 | Infotech.bg

Звездите на съвременната клубна сцена на живо, тази неделя, по Алфа радио

На 7 октомври, тази неделя, единствената парти-радиостанция в България ще излъчи на живо финалното парти на най-популярния клуб на веселия остров. В Space Ibiza Closing Fiesta ще вземат участие имена като Deep Dish, Alez Gold, Tom Novy, Wally Lopez, Jonathan Ulysses, Danny Tenaglia, Pete Tong, David Guetta, Fedde le Grand, David Moreno и много други.

Space Ibiza Closing Fiesta-та на честотите на Алфа Радио в София, Варна, Добрич и Шумен ще започне в 17.00 ч. и ще продължи до 2 след полунощ в неделя срещу понеделник. Jose Padilla, Alfredo, Juan Riras, Bruno from Ibiza, Jason Bye са част от имената на клубната музика, чийто сетове ще бъдат предавани на живо на честотите на Алфа радио. За пореден път парти-радиото на България радва феновете на денсмузиката с подобно събитие - миналата година в началото на октомври от The Sunset Terrace на Space Ibiza Алфа Радио излъчи финалното парти за лято 2006, а на 30 септември 2006 и последното парти на още един популярен клуб от острова на забавленията - Privilege. От пролетта на тази година меломаните имат удоволствието да слушат любимите си диджеи на честотата на Алфа радио и в София - 88.4 MHz.

Всеки делничен ден в софийския ефир на Алфа радио звучат сетове на светилата на световната клубна сцена. Уикенд програмата на Алфа радио – София е микс от хитова хаус-музика, ретро хаус хитове, Chill Out и Lounge музика. “Cosa Nostra Radio Show” на френския диджей David Vendetta, “Housesession On Air Radio Show” с домакини германското дуо Tune Brothers и “Funk Fabric Radio Show” с швейцарското диджей-дуо The Good Guys са част от световните радио-продукции в ефира на Алфа радио. Всяка събота вечер от 20 часа, в продължение на 2 часа Алфа радио представя новата музика от плейлистите на легендарния бирмингамски клуб Miss Moneypenny`s.

А всеки неделен ден от 11 до 13 часа в ефира на радиото DJ David Dunne представя най-новата хаус музика от партитата на английския лейбъл Hed Kandi.