Виргиния Здравкова направи ексклузивни аксесоари за фотосесия на „Playboy”

Виргиния Здравкова направи ексклузивни аксесоари за фотосесия на „Playboy”

20 Ñåïòåìâðè 2007 | VeritasPR

Симона от ТВ Планета позира с дизайнерските обувки и бижута


Виргиния Здравкова направи серия ексклузивни аксесоари за списание Playboy. Лице на броя и фотосесията през септември е водещата на „Лабиринт” по ТВ Планета, Симона. За първи път от излизането на българското издание аксесоарите за снимките и корицата му са специално измислени и изработени от дизайнер.

За месец и половина Виргиния е създала концепцията за фотосесията и е изработила специалната серия. Симона е участвала във всички обсъждания на идеите за стайлинга. Снимките са направени в шоурума на Versace в София. Дизайнерът и водещата няколко пъти посетили изложбената зала, за да съчетаят всеки детайл от аксесоарите със стила на мебелите.

В унисон с декорите на фотосесията Виргиния създава три отделни визии – в бяло, в златно и в черно. Висок бял ботуш със златни капси и бижута от бели кристали носи Симона на снимката, избрана за корица на броя. В друг кадър тя позира със сатениран черен корсет, обсипан със Swarovski. Той е създаден специално, за да подчертае тънката й 59 сантиметра талия. Златни ботуши и секси боксерки от щраусови пера са сред аксесоарите, които Виргиния изработва за снимките.

Водещата на лайфстайл предаването „Лабиринт” е била корица на Playboy за първи път през май 2003 г. Повод за втората й поява е пластичната операция за уголемяване на бюста, дело на естетичния хирург д-р Ильо Стоянов.

Снимка: Васил Къркеланов, сп. Playboy