Хотел Романс - възможности за почивка и бизнес срещи на южното Черноморие!

Хотел Романс - възможности за почивка и бизнес срещи на южното Черноморие!

17 Ñåïòåìâðè 2007 | Хотел Романс

Непосредствено на южния ни черноморски бряг над прекрасен залив с великолепна гледка се намира Хотел Романс, на около 1 километър на юг от Китен. Хотелът е разположен над скалите в непосредствена близост до плажа. Прекрасните заливи и запазената природа наоколо дават възможност за отморяваща почивка. От прозорците на хотела се откриват фантастични изгреви и залези, а след залез слънце - лунна пътека в морето.

Хотелът разполага с 15 стаи и 12 апартамента, както и с ресторант и пиано-бар. Всяка стая има голяма тераса и гледка към морето. В повечето стаи прозорците обхващат цялата стена и предлагат панорамна гледка към залива.

От март 2008 г. на разположение ще бъде конферентната зала на хотела с 30 места и условия за провеждането на мероприятия като бизнес срещи, конференции, семинари, корпоративни прояви, презентации, делови срещи, тимбилдинг, обучения и др. Разположението и обзавеждането на залата позволяват подредбата на местата в нея да бъде променяна по желание на организатора и в зависимост от провежданото мероприятие.