Мобилност и космополитност

Мобилност и космополитност

16 Ñåïòåìâðè 2007 | Infotech.bg

BOBO ZANDER Sport е специалист в модата за деловото ежедневие. Новата есенно – зимна колекция е смес от сдържаност и спортен характер, симбиоза и контраст на елементи, комбинация на непринудени и строги детайли с женствени орнаменти и кройки.

Силуетът запазва елегантната си линия – къси блейзери се комбинират с поли до коляното с по – прибран силует. Цветовете без конкуренция са сиво, черно и тъмно синьо, които се съчетават в райета и карета с розови и бели акценти. Детайлите са закачка към забързаното ни ежедневие – класическо сако с хастар на точки, елегантна блуза с буфан ръкави, вталено палто с големи копчета. За перфектни комбинации BOBO ZANDER Sport предлага изискани отделни части от дамския гардероб като прави панталони, поли с дължина около и над коляното, класически сака от кадифе с имитация на ръчен бод и весел хастар, ризи в бяло и екрю.

Бялата риза е много специална дреха, особено за жените. Когато не носи специфичен характер, тя може да бъде съвършено обикновена и да ви затвори. Притежава магическа сила, ако разказва история.

Хитът на сезона ще бъде палто до коляното, съчетание от 3 различни десена.