Нежни фурии превземат Банско с джипове

Нежни фурии превземат Банско с джипове

14 Ñåïòåìâðè 2007 | Fashion.bg

Четири ВИП дами ще изитат силите и шофьорските си умения вэв втория кръг от ежегодното офроуд състезание „Грация и мощ”.


Елеонора Манчева, носителка на титлата „Мис Вселена” 2007, Галена Стоичкова, Мис България-Вселена 2006, Вики Терзийска от група „Мастило” и чаровната светска репортерка на предаването „Огледала” Гери Гочева ще си оспорват първото място във ВИП-класа на втория кръг от Дамския Офроуд Шампионат „Грация и мощ” на 21, 22 и 23 септември.

За първи път в тригодишната си история той ще се проведе в Банско, а не в Троян. Участничките ще се състезават в три класа – “VIP”, “Хоби” и “Състезателен”.

През първия ден ще мерят сили с четириколки(ATV) “Bombardier” предоставени от “Зундерт Екстрийм”, а през втория с високопроходими автомобили – серийни и тунинговани. Трасето е в самия център на Банско, зад хотел “Арена” и предлага много атракции и добра видимост. Осигурени са много награди за всички участнички.

Гери ГочеваШофирането се оказа втора природа за вяка една от нежните гладиаторки от състезателния ВИП-клас на ралито.

Елеонора Манчева е шофьорът вкъщи и нейният съпруг, футболистът Владимир Манчев, често се оставя на половинката си да го вози. Нора има книжка от 18 годишна, а откакто е „Мисис България” кара Форд с цвета на лазурно сините си очи. Тя с удоволствие прие поканата за участие в офроуда, като призна, че обича екстремните предизвикателства. Галена Стоичкова, също се е любителка на високите скорости и екстремните преживявания.

Гери от „Огледала” пък ще участва със собствена машина 4Х4. Вече повече от година тя се забавлява офроуд със своята АТВ – четириколесна машина по туристическите пътеки на Витоша. По екстремния спорт я запалил приятелят й, който ще я подкрепя и по време на надпреварата в Банско. Иначе Гери си е взела шофьорските курсове още на 17 години и шофира от 18-годишна.

Елеонора МанчеваОказа се, че нежната външност на Вики от Мастило също крие екстремна любителка на приключенията. Вики има страст към моторите, а през лятото не пропуска да покара джет сред морските вълни. Офроудът е ново предизвикателство за нея, което тя прие без да се замисли!

Мая, половинката на известния спортен водещ на “Нова ТВ” Крум Савов, ще защитава второто си място във “VIP” клас “Грация и Мощ” 2006.

Офроуд ралито „Грация и Мощ 2007” ще се проведе за трета поредна година. До сега участие в него са регистрирали цяло съсзвездие от ВИП-дами – Ивайла Бакалова, Галя от „Каризма”, Зара от ББ1, Мартина Вачкова, Жасмина от „Сделка или не”.

Организатори на „Грация и Мощ 2007” в Банско са Клуб 4х4 АДВЕНЧЪР" и “България Холидейз”. Генерален спонсор са домакините от “България Холидейз” – собственици на хотелите “Перун”, “България”, “Разлог” и “Катарино Спа” в Банско.

ГаляЖасмина